Geen categorie

20-jarig jubileum van Martijn bij RDMG Uitgevers

By 8 september 2021No Comments

Helaas kon Martijn Dijkstra afgelopen vrijdag niet aanwezig zijn op de nazomerborrel van RDMG. Ons voornemen hem op dat moment te feliciteren met zijn 20-jarig jubileum bij RDMG Uitgevers dreigde even in het water te vallen. Gelukkig was er vandaag gelegenheid hem op kantoor alsnog te verrassen.

2001 is waar het allemaal begon

Martijn kwam binnen bij RDMG Uitgevers door het uitvoeren van een afstudeeronderzoek, waarna hij zijn loopbaan startte in een commerciële rol. Met de groei van RDMG ontstond de behoefte aan sturing op onze redactie, hetgeen Martijn op het lijf geschreven is. Inmiddels is hij met drie vaste collega’s en een aantal personen in de flexibele schil verantwoordelijk voor het actueel en volledig houden van onze databanken, dé motor achter Pharius. Met veel plezier en daadkracht verwerkt onze redactie alle wijzigingen in wet- en regelgeving en nemen zij voor organisaties die dit wensen bedrijfseigen documenten zoals omgevingsvergunningen en RI&E’s. Vaak genoeg geven onze klanten aan dat zij in Pharius alle voor hen relevante verplichtingen kunnen vinden. Een mooi compliment voor Martijn en zijn team.

20 jarig jubileum

Voor het jubileum van Martijn hebben wij hem verrast met een fotoshoot van zijn gezin, een boekwerk met felicitaties van collega’s en een mooie bos bloemen. Wij nemen aan dat er binnenkort een mooie prent op zijn werkkamer aan de wand wordt opgehangen.

Martijn, nogmaals dank voor jouw bijdrage in de afgelopen twintig jaar en nog vele jaren werkplezier bij ons toegewenst.

X