Ontdek de kracht van Pharius

Pharius online training

De basis voor compliance management ligt in een actueel en volledig overzicht van zogeheten ‘compliance-verplichtingen’: het register van eisen. Pharius is dé online applicatie bij uitstek om deze basis te leggen en op de hoogte te blijven van de relevante wijzigingen hierin. Heeft u ook een abonnement op de compliance module? Dan vertellen we u ook alles over de kracht van taken en borgingen. Het (samen) aantoonbaar maken dat u voldoet aan uw verplichtingen is daarmee nog eenvoudiger.

Eigen inbreng

Heeft u vooraf zelf vragen of punten die u graag in de training terug ziet? Geef de ze dan aan bij de aanmelding of mail ze naar info@rdmg.nl o.v.v. de trainingsdatum waarop u bent ingeschreven.

Nog geen abonnement?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Pharius, maar heeft u nog geen abonnement? Meld u gerust aan voor de online training en vraag een proefaccount aan. U ervaart dan direct de voordelen van Pharius en kunt zo een goed en objectief beeld vormen of Pharius voor uw organisatie de gewenste oplossing is voor overzicht en inzicht in uw QHSE Compliance.

  A a n m e l d f o r m u l i e r
  Vink de door u gewenste training en datum/tijd aan.

  Training: 'optimaliseer uw Pharius register' [Livestream]

  Training: 'Aantoonbaar compliant met Pharius' [Livestream]
  dinsdag 09 november van 14.00 tot 15.00 uurdinsdag 07 december van 14.00 tot 15.00 uurInformeer mij zodra er nieuwe data bekend zijn

  RDMG uitgever van Pharius. Aantoonbaar Compliant.

  Contact

  Tel. 085 – 0430 130
  info@rdmg.nl
  Contactformulier

  Nieuwsbrief

  Wilt u ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

  Schrijf in voor onze nieuwsbrief