Ontdek de kracht van Pharius

De basis voor compliance management ligt in een actueel en volledig overzicht van zogeheten “compliance-verplichtingen”: het register van eisen. Pharius is dé online applicatie om op eenvoudige wijze deze basis te leggen, op de hoogte te blijven van wijzigingen hierin en aantoonbaar te maken dat u compliant bent.

Met deze trainingen wil RDMG u op laagdrempelige wijze een helpende hand bieden. Dit kan zijn in het opzetten en beheer van registers, afhandeling van wijzigingen, het borgen (met toevoegen van bewijslast) en bijvoorbeeld het uitzetten van taken. Ook kan het zijn dat u zelf iets wilt terugzien in de training. Daar is ook alle ruimte voor.

Heeft u nog geen abonnement op Pharius vraag dan een proefaccount aan en kom ook naar de training. U ervaart dan direct de voordelen van Pharius en kunt zo een goed en objectief beeld vormen of Pharius voor uw organisatie de gewenste oplossing is voor overzicht en inzicht in uw HSE Compliance.

A a n m e l d f o r m u l i e r

Hierbij schrijf ik me in voor de training Aantoonbaar compliant met Pharius op:
Donderdag 14 mei 2019: 13.00 – 16.00 uur in DeventerIk zie geen geschikte datum. Informeer mij zodra er nieuwe data bekend zijn

RDMG uitgever van Pharius. Aantoonbaar Compliant.

Contact

Tel. 085 – 0430 130
info@rdmg.nl
Contactformulier

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf in voor onze nieuwsbrief