Gebruikerstraining Pharius

Leuk dat u er bij was.

Vandaag hebben we je met veel plezier mogen verwelkomen op onze gebruikerstraining in Eindhoven. Omdat we uit ervaring weten dat het niet voor iedereen mogelijk is om na de gebruikerstraining gelijk aan de slag te gaan vatten we hieronder korte de behandelde punten van deze informatieve doch gezellige middag nog even samen.  Ook kunt u de presentatie in pdf nog even downloaden.

Download de presentatie

Terugblik op de Gebruikerstraining

Na een kort voorstelrondje van de deelnemers aan de gebruikerstraining startten we het inhoudelijk deel met een toelichting op het dashboard van Pharius. Op het Dashboad heb je als gebruiker een totaaloverzicht op de wijzigingen in je register, in de openstaande taken, de status van compliance en een directe link naar de bedrijfseigen documenten.

Vervolgens behandelde hij het opstellen en onderhouden van een register. Welke documenten neem je op in een register, welke detailniveau wil je bereiken en hoe ontsluit je bijvoorbeeld eigen vergunningsvoorschriften. Hierna kwamen de wijzigingen in wet- en regelgeving aan bod. Hoe weet je zeker dat je niets mist en hoe handel je een relevante wijziging online af.

Het laatste deel van de gebruikerstraining ging geheel over Compliance. Hoe leg ik vast hoe ik heb geregeld te kunnen voldoen aan mijn (wettelijke) verplichtingen? Joost liet zien hoe je een borging aanmaakt en daarin verplichtingen uit het register bundelt. Tenslotte liet hij ook zien hoe je een taak aanmaakt en afhandelt zodat je ook aantoonbaar hebt gemaakt dat je daadwerkelijk doet wat je zegt dat je doet.

Wij kijken terug op een geslaagde training. Dank voor jouw persoonlijke inbreng!

 

Voor eventuele vragen kun je ons uiteraard altijd benaderen. Dit kan rechtstreeks via uw contactpersoon of via telefoon 085 0430 130 / per mail info@rdmg.nl

Volg ons op LinkedIn

We communiceren regelmatig actualiteiten en ontwikkelingen via LinkedIn. Volg ons en je bent geheel bij.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Periodiek informeren we u over onze plannen, de meest in het oog springende wetswijzigingen en gebeurtenissen.

Website Pharius

Neem eens een kijkje op onze website van Pharius. Deze is volop in ontwikkeling en wordt regelmatig aangevuld met interessante ontwikkelingen.

RDMG uitgever van Pharius. Aantoonbaar Compliant.

Contact

Tel. 085 – 0430 130
info@rdmg.nl
Contactformulier

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf in voor onze nieuwsbrief