info@rdmg.nl   085 – 0430 130    

Wat biedt de tool Compliance?

  • In één tool alle relevante arbo- en milieu wet- en regelgeving op artikelniveau
  • Vastleggen hoe uw bedrijf aantoonbaar maakt dat u voldoet aan de relevante wet- en regelgeving
  • Taken toewijzen binnen de organisatie en hier controle ophouden
  • Voldoen aan de betreffende vereisten uit ISO 14001 en OHSAS 18001
  • Altijd de vigerende wet- en regelgeving binnen bereik

                             Gratis proef aanvraag tool compliance

RDMG Uitgevers heeft een registertool ontwikkelt waarin de voor uw organisatie relevante wet- en regelgeving inzichtelijk kan worden gemaakt. Deze heeft als solide basis de wet- en regelgeving op het gebied van Arbeidsomstandigheden, Milieu en Arbeidsveiligheid. Zodra u de voor uw organisatie relevante wet- en regelgeving inzichtelijk heeft gemaakt, ontstaat de behoefte ook aantoonbaar te maken dat u daaraan voldoet. De compliance tool van RDMG Uitgevers biedt u deze mogelijkheid.

Onze compliance tool gaat uit van de gegevens die zijn opgenomen in het register van relevante wet- en regelgeving van uw organisatie. Kort gezegd legt de tool vast, per regel uit het register van wet- en regelgeving, hoe de naleving van die wettelijke verplichting binnen de organisatie is geborgd. Door het toewijzen van taken en controle op de uitvoering daarvan, toont uw organisatie vervolgens aan dat zij die borging ook daadwerkelijk uitvoert.

Één maand GRATIS proberen

Graag bieden wij de mogelijkheid om gedurende een maand gratis en geheel vrijblijvend kennis te maken met onze producten. Klik hier om een proefaanvraag te versturen.

X