Geen categorie

Redactie RDMG woont interactieve cursus “Nieuwe Omgevingswet” bij

By 31 januari 2019februari 8th, 2022No Comments

Dat de Omgevingswet in aantocht is, is bij iedereen wel bekend. Dat het belangrijk is voor RDMG om deze ontwikkelingen nauwlettend te volgen is vanzelfsprekend. Er liggen immers nog belangrijke aanvullingswetten, aanvullingsbesluiten en diverse ministeriële regelingen in het verschiet.

Ook uw gemeente is op dit moment waarschijnlijk druk bezig met het opstellen van onder andere de omgevingsvisie en het omgevingsplan, die veel voor uw organisatie kunnen gaan betekenen. Daarnaast kan de Omgevingsverordening van de Provincie straks ook regels en vergunningplichten bevatten, die nu nog in andere verordeningen zijn opgenomen, zoals de milieuverordening.

In het Dossier Omgevingswet in onze Databank Arbo & Milieu houden we alle ontwikkelingen omtrent deze nieuwe wet voor u bij. Om dit goed te kunnen blijven doen heeft Emmalien zich tijdens een interactieve cursusdag, namens onze redactie, laten bijpraten over de huidige en toekomstige ontwikkelingen. Daarmee bent u, zodra u inlogt, verzekerd van de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

X