Geen categoriePharius

Volgende stap in ‘rollen en rechten’ in Pharius

By 8 december 2020No Comments
Nog meer tijdwinst bij het aantoonbaar voldoen aan wettelijke verplichtingen voor QHSE

In augustus jl. is in Pharius de functionaliteit gebruikersbeheer gelanceerd. Met gebruikersbeheer beheert de persoon met de zogenaamde ‘admin’-rechten, zelf wie binnen de organisatie bijdraagt aan het proces om aantoonbaar compliant te zijn op het gebied van Arbo & veiligheid, milieu en/of voedselveiligheid. Deze  persoon kan bijvoorbeeld zorgen dat bepaalde taken worden uitgevoerd en vastgelegd om een borging zeker te stellen. Het instellen van deze gebruikers geeft de admin meer flexibiliteit en zeker in deze periode ook meer continuïteit.

Na de nieuwe Pharius-release van afgelopen dinsdag is de rechtenstructuur toegevoegd aan de functionaliteit gebruikersbeheer. De ‘admin’ kan per gebruiker nu ook instellen welk (compliance)register door welke gebruiker mag worden bewerkt. Naast flexibiliteit geeft het de organisatie meer structuur en inzicht wie waarvoor verantwoordelijk is. Zeker als een organisatie meerdere registers heeft die bijvoorbeeld over meerdere locaties gaan is dit in veel gevallen een zeer gewenste functionaliteit die veel overzicht en tijdwinst kan opleveren.

Uiteraard zal het hier niet bij blijven. De doorontwikkeling in ‘rollen en rechten’ is nog steeds in volle gang en zal ook in Q1 van 2021 nieuwe functionaliteiten met zich meebrengen brengen. Wilt u op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen. Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

RDMG nieuwsbrief

Ik wil me inschrijven

Volg RDMG op LinkedIn

Volg Pharius op LinkedIn

Pharius nieuwsbrief

Ik wil me Inschrijven
X