AlgemeenGeen categoriePharius

Eerste online gebruikerstrainingen zeer succesvol

By 14 mei 2020juni 5th, 2020No Comments

RDMG Uitgevers heeft in de vorige maand haar eerste online Gebruikerstrainingen Pharius gegeven. Een primeur voor zowel onze klanten als voor ons, dat zoals nu duidelijk is ook een vervolg zal krijgen. Zeker zolang de situatie het nog niet toelaat om dit op locatie te geven.

Een mooie bijkomstigheid van een online training is dat iedereen meedoet vanachter zijn of haar computer. De stap om als deelnemer zelf in te loggen en vanuit zijn of haar Pharius omgeving actief mee te doen, het scherm te kunnen delen en direct in te kunnen springen op een bedrijfssituatie is daardoor een stuk eenvoudiger. Dit maakt de sessie zeer interactief met een hoge dosering persoonlijke inbreng. En dat is juist wat RDMG graag wil. Op deze manier is de training interessant voor iedere type gebruiker -van beginner tot gevorderd- en elk type abonnement.

Op dit moment plannen we nog twee nieuwe online gebruikerstrainingen voor de zomer. Interesse? We hebben nog enkele virtuele stoelen over. Aanmelden hiervoor kan via onze website.
Liever een andere datum? Meld u dan aan zonder datum en we nemen contact met u op zodra er nieuwe trainingen of alternatieven beschikbaar zijn.

X