PhariusVoedselveiligheid

Food Safety Experts eerste premium partner in voedselveiligheid

By 6 juli 2020oktober 19th, 2020No Comments
Food Safety Experts tekent voor premium partnership Pharius bij RDMG

Food Safety Experts heeft gekozen voor samenwerking met RDMG Uitgevers door middel van het afsluiten van een premium partnerschap voor Pharius. Hiermee is Food Safety Experts het eerste adviesbureau dat zich op het gebied van voedselveiligheid als partner profileert. We stellen jullie graag even voor aan de oprichters, Rob Kooijmans en Kitty Appels en hun organisatie.

Food Safety Experts

Rob Kooijmans is CEO en co-founder van Food Safety Experts, een adviesorganisatie die door hem en zijn partner Kitty Appels als COO in 2014 is opgericht. Het 4-koppige team van Food Safety Experts heeft een lange staat van dienst in de internationale voedselindustrie. De visie van Food Safety Experts is dat iedereen te allen tijde moet kunnen genieten van veilig voedsel. Door kennis en tools te delen met QA- en voedselveiligheidsprofessionals over de hele wereld, geeft Food Safety Experts deze professionals de middelen om hét verschil te kunnen maken in het verbeteren van voedselveiligheid.
De kennis, ervaring en tools die ze delen met de QA- en Foodprofessionals komen voort uit hun jarenlange en sector brede ervaring. Food Safety Experts heeft inmiddels bij meer dan 200 voedselproducerende bedrijven hun dienstverlening ingezet, waaronder bij een aantal grote spelers in deze sector. Ook een zeer groot aantal kleine en middelgrote organisaties maken hier graag gebruik van.

Keuze voor Pharius

Food Safety Experts is de nieuwe partner van RDMG Uitgevers. Aantoonbaar compliant in voedselveiligheid wordt zo een stuk eenvoudiger.Pharius sluit naadloos aan bij de behoefte die Food Safety Experts al jaren bij haar klanten ondervindt, namelijk het inzicht krijgen en houden in veranderende wet- en regelgeving. Daarnaast zijn de functionaliteiten die Pharius biedt op het gebied van compliance-management een waardevolle aanvulling op het product- en dienstenpakket van Food Safety Experts. “Het feit dat Pharius al jarenlang als betrouwbare applicatie voor compliance op het gebied van HSE in de markt actief is, was voor ons extra garantie dat we met een gedegen applicatie te maken hebben. De tevredenheid van organisaties die al met Pharius werken bewijst dat”, aldus Rob Kooijmans. “Wij zijn ervan overtuigd dat we met Pharius onze dienstverlening verder kunnen uitbouwen om zodoende onze klanten nog beter van dienst te zijn”.

Advies maakt de schakel compleet.

”Nu Pharius vanaf medio september 2020 wordt uitgebreid met een actuele en volledige databank op het gebied van Voedselveiligheid (lees hier meer) was het voor ons noodzaak enkele samenwerkingspartners op dat vakgebied aan Pharius te verbinden. De samenwerking met Food Safety Experts is een fantastische uitbreiding van ons bestaande partnernetwerk op het gebied van HSE. Uiteraard hopen wij nog enkele adviesbureaus op het gebied van Voedselveiligheid te kunnen laten aansluiten”, aldus Joost Baak (directeur RDMG Uitgevers).

X