info@rdmg.nl   085 – 0430 130    

Gebruikerstraining “Compliancemanagement structureel aantoonbaar”

Het structureel aantoonbaar hebben van de mate van compliance is voor veel organisaties een zware opgaaf. De tool Compliance van RDMG Uitgevers is een uitstekend hulpmiddel om op basis van een bestaand register van compliance-verplichtingen aantoonbaar te maken dat de organisatie hieraan kan voldoen. Door het wegzetten van taken en de uitvoering daarvan binnen de tool Compliance af te handelen, bent u structureel aantoonbaar compliant. U voldoet hiermee dan ook aan die specifieke nieuwe vereisten uit ISO 14001:2015 en de aanstormende ISO 45001.Bent u als gebruiker voldoende op de hoogte van de mogelijkheden die de combinatie van de tool Register en de tool Compliance u bieden? Weet u hoe u de impact van een wijziging van wet- en regelgeving binnen de tool Register vastlegt? Weet u hoe u borgingsdocumenten opstelt en deze koppelt aan uw register? Bent u bekend met het uitzetten en afhandelen van taken binnen de tool Compliance?

Het antwoord op bovenstaande vragen krijgt u door deelname aan deze gratis gebruikerstraining. Daarnaast een uitermate leuke manier om (weer) eens in contact te komen met uw vakgenoten en te leren van elkaars ervaringen.

 

Deze gebruikerstraining behandelt in ieder geval de volgende vragen:

  • Kan ik ook bedrijfseigen documenten toevoegen aan het register?
  • Hoe bepaal ik de impact van een wetswijziging
  • Hoe handel ik een relevante wijziging af?
  • Hoe kan ik aantoonbaar maken dat wij (kunnen) voldoen aan de voor ons relevante vereisten?
  • Hoe kan ik middels het uitzetten van taken aantoonbaar maken dat wij compliant zijn?

Tijdens de training is volop gelegenheid voor het stellen van uw specifieke vragen. In het programma is ook ruimte opgenomen om met uw eigen laptop in te loggen in uw eigen abonnement (of een demo-omgeving) zodat u het geleerde direct kunt toepassen. Cursus agendaDeze gebruikerstraining wordt verzorgd door twee trainers van RDMG Uitgevers, die elk kunnen terugvallen op uitgebreide productkennis en gedegen inhoudelijke kennis over de vakgebieden Milieu, Arbo en Veiligheid.

Doelgroep
Deze gebruikerstraining is specifiek bedoeld voor abonnees die beschikken over een actueel en volledig register en nu met de tool Compliance de stap willen zetten naar aantoonbaar compliant zijn.

In-company mogelijkheden

Heeft u behoefte aan een in-company training of cursus? Neem dan contact op via telefoonnummer 085 – 0430 130 of per email op info@rdmg.nl.

Kijk voor de actuele data op onze agenda .

X