info@rdmg.nl   085 – 0430 130    

Gebruikerstraining “de basis voor compliancemanagement”

De basis voor compliancemanagement ligt in een actueel en volledig overzicht van zogeheten “compliance-verplichtingen”: wensen en eisen van stakeholders waaraan de organisatie zich bewust conformeert. De tool Register van RDMG Uitgevers is een uitstekend hulpmiddel om deze basis te leggen. Het samenstellen en beheren van een register van relevante wet- en regelgeving is hiermee (relatief) eenvoudig geworden. Doordat de tool Register de volledige inhoud van de Databank Arbo & Milieu als basis gebruikt weet u zeker dat uw overzicht volledig en actueel is. U voldoet hiermee dan ook aan die specifieke vereisten uit ISO 14001:2015 en de aanstormende ISO 45001.
Bent u als gebruiker voldoende op de hoogte van de mogelijkheden die de combinatie van Databank Arbo & Milieu en de tool Register u bieden? Weet u hoe u een register opstelt? Bent u bekend met het toevoegen van bedrijfseigen documenten? Hoe gaat u om met een wijziging in uw organisatie en/of een wijziging in wet- en regelgeving?
Het antwoord op bovenstaande vragen krijgt u door deelname aan deze gratis gebruikerstraining. Daarnaast een uitermate leuke manier om (weer) eens in contact te komen met uw vakgenoten en te leren van elkaars ervaringen.


Deze gebruikerstraining behandelt in ieder geval de volgende vragen:

  • Hoe kan ik in de Databank Arbo & Milieu documenten eenvoudig vinden?
  • Hoe kan ik de Databank Arbo & Milieu personaliseren met aantekeningen en favorieten?
  • Hoe stel ik een register van relevante wet- en regelgeving op?
  • Kan ik ook bedrijfseigen documenten toevoegen aan het register?
  • Hoe blijf ik op de hoogte van relevante wijzigingen in wet- en regelgeving?

Tijdens de training is volop gelegenheid voor het stellen van uw specifieke vragen. In het programma is ook ruimte opgenomen om met uw eigen laptop in te loggen in uw eigen abonnement (of een demo-omgeving) zodat u het geleerde direct kunt toepassen.
Cursus agenda Deze gebruikerstraining wordt verzorgd door twee trainers van RDMG Uitgevers, die elk kunnen terugvallen op uitgebreide productkennis en gedegen inhoudelijke kennis over de vakgebieden Milieu, Arbo en Veiligheid.

Doelgroep

Deze gebruikerstraining is specifiek bedoeld voor abonnees die een register van relevante wet- en regelgeving willen samenstellen en beheren.

 

In-company mogelijkheden

Heeft u behoefte aan een in-company training of cursus? Neem dan contact op via telefoonnummer 085 – 0430 130 of per email op info@rdmg.nl.

Kijk voor actuele data op onze agenda .

X