Pharius

Gebruikerstrainingen Pharius. Agenda eerste kwartaal 2020

By 3 december 2019februari 8th, 2022No Comments

Vandaag was Eindhoven het podium voor de laatste Gebruikerstraining voor Pharius in 2019. Tijdens een interactieve bijeenkomst gingen we in op het leggen van de basis voor compliance management met de inzet van Pharius. Onderwerpen welke o.a. werden aangehaald.

  • Hoe stel ik een register van eisen op, welk detailniveau is nodig?
  • Hoe ga ik om met een wijziging in mijn organisatie en/of een wijziging in wet- en regelgeving?
  • Is het mogelijk milieuvergunningen op te nemen in Pharius?
  • Hoe leg ik vast hoe ik geregeld heb dat wij kunnen voldoen aan onze verplichtingen?
  • Kan ik mijn collega’s taken geven zodat ik zeker weet dat we doen wat we zeggen?
  • Hoe kan ik mijn directie aantoonbaar maken dat we compliant zijn?

Kortom, met de gebruikerstraining bieden we onze klanten handvatten om Pharius voor hun organisatie, locatie of bedrijfsactiviteit goed op en in te zetten met als doel te kunnen voldoen aan alle wettelijke verplichtingen. Uiteraard biedt de training ook de gelegenheid ervaringen te delen met uw vakgenoten.

De eerste trainingen voor 2020 staan inmiddels weer gepland. Kijk in onze agenda voor een datum en locatie bij u in de buurt.

X