Geen categorie

Geïntegreerde versies Omgevingswet ook opgenomen in het Dossier Omgevingswet van RDMG

By 23 november 2018februari 8th, 2022No Comments

Eerder dit jaar gingen de Aanvullingswetten voor bodem en geluid naar de Tweede Kamer. Bij inwerkingtreding van het nieuwe omgevingsstelsel op 1 januari 2021 gaan deze wetten op in de Omgevingswet.

Om inzichtelijk te maken hoe de aanvullingswetten landen in de Omgevingswet, zijn nu twee geïntegreerde versies van de Omgevingswet beschikbaar waarin de wijzigingen van de aanvullingswetten zijn opgenomen (‘geconsolideerde’ versies Omgevingswet). Deze geïntegreerde versies bevatten ook de wijzigingen als gevolg van de Invoeringswet van de Omgevingswet.

In het Dossier Omgevingswet in de Databank van RDMG zijn deze week de geïntegreerde versies van de Omgevingswet met wijzigingen Aanvullingswetten bodem en geluid toegevoegd.

  • Geïntegreerde versie Omgevingswet met wijzigingen Aanvullingswet bodem | publicatie 21 november 2018
    Omgevingswet waarin de in het wetsvoorstel Invoeringswet Omgevingswet voorgestelde wijzigingen (zie hoofdstuk 1 van het wetsvoorstel) zijn verwerkt + wetsvoorstel Aanvullingswet bodem (34864 nr. 2) + nota van wijziging Aanvullingswet bodem (34864 nr. 7).
  • Geïntegreerde versie Omgevingswet met wijzigingen Aanvullingswet geluid | publicatie 21 november 2018
    Omgevingswet waarin de in het wetsvoorstel Invoeringswet Omgevingswet voorgestelde wijzigingen (zie hoofdstuk 1 van het wetsvoorstel) zijn verwerkt + wetsvoorstel Aanvullingswet geluid Omgevingswet (35054, nr. 2).

 

 

Bron: omgevingswetportaal.nl

X