AlgemeenArbo & VeiligheidMilieuPharius

Hoe blijf je in deze tijd compliant en in contact hierover met je collega’s?

By 10 april 2020mei 27th, 2020No Comments

Nederland zit alweer 4 weken in een intelligente lock-down. Twee derde deel van de beroepsbevolking werkt vanuit huis en probeert via online oplossingen in contact te blijven met collega’s. Echter hoe blijf je nu aantoonbaar compliant? En hoe blijf je in contact hierover met je collega’s?

Aantoonbaar compliant blijven op afstand

Bij klanten van RDMG Uitgevers zien we de afgelopen weken een sterke groei van gebruik van Pharius, onze online applicatie voor compliance management. Vooral in het aanmaken en beheer van taken (met emailnotificatie) zien we een enorme toename. Pharius blijkt een uitstekend hulpmiddel om ook in deze tijd van veel thuiswerken in contact te blijven met collega’s aangaande het voldoen aan (wettelijke) verplichtingen.

Pharius Compliance geeft je de mogelijkheid om veranderende wetgeving te beoordelen en te borgen om het vervolgens online te delen met je collega’s. Overzichtelijk op een centrale plek en op afstand collega’s blijven aansturen om wijzigingen in wet- en regelgeving adequaat op te volgen. Bij wijziging van wet- en regelgeving kan het van essentieel belang zijn om direct te handelen, ook nu we veelal vanuit huis werken.

Audits gaan gewoon door

Van onze klanten horen we nu ook dat ingeplande audits door bijvoorbeeld certificatie-instellingen doorgang vinden en op afstand worden uitgevoerd. Middels checklisten en videocalls wordt er toch gepoogd een oordeel te vellen over de opzet en werking van het managementsysteem. Blijf dus compliant, ook in deze tijd.
Pharius kent geen licentiemodel op basis van het aantal gebruikers, extra gebruikers toevoegen is dus geheel kosteloos. Op deze manier kunt u eenvoudig kennis delen, wijzigingen en borgingswijzen doorgeven aan de verantwoordelijke collega’s.

Twijfelt u of uw register wel op orde is? Of wilt u snel en eenvoudig onze compliance tool inzetten? Via ons partnernetwerk van gerenommeerde adviesbureaus doen wij u graag een voorstel om uw register te controleren. Zo is uw register binnen tijdsbestek van enkele dagen weer helemaal up-to-date. Ook staan wij u graag bij in het efficiënt inrichten van onze compliance tool zodat u ook in deze tijd door middel van Pharius compliant blijft!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, kijk dan eens op de website van Pharius
Heeft u liever persoonlijk contact? Neem dan contact met ons op of gebruik de chatfunctie rechtsonder in het scherm.

X