RDMG lanceert Pharius…

De naam van de nieuwe applicatie van RDMG Uitgevers is inmiddels bekend: Pharius. Door inzet van Pharius wil RDMG Uitgevers de betrouwbare en actuele legal content nog praktischer toepasbaar maken. De tijd staat niet stil en daarmee de mogelijkheden ook niet.

Maak kennis met Pharius

In september is Pharius gelanceerd. Dé applicatie om aantoonbaar compliant te zijn op het gebied van arbo, veiligheid en milieu. RDMG Uitgevers helpt u graag aan een vliegende start. Zodat u, maar ook uw collega’s of werknemers vanaf dag één het maximale uit Pharius kunnen halen.

RDMG Uitgevers presenteert Pharius

Ruim een jaar geleden zijn we een nieuw traject opgestart, omdat we vonden dat het ‘aantoonbaar compliant zijn’ voor arbo, veiligheid en milieu, eenvoudiger moest worden. Nu 11 juni 2019 kunnen we u er eindelijk alles over vertellen.

Joost Baak, Tom Huinink, Lars de Ruijter en Daniel van Grol nemen u in dit laatste filmpje mee naar Pharius, iets moois voor u als HSE -professional. Zeker als u ‘compliant zijn nastreeft in uw organisatie, voor uw locatie en met uw bedrijfsactiviteiten.

Delen

Toekomst van compliance met RDMG

U wilt aantoonbaar compliant zijn op het gebied van arbo, veiligheid en milieu. Als meerwaarde gelegd kan worden in zowel content als in het praktisch beschikbaar stellen ervan… Waarom zul je dat dan nalaten.

Joost Baak, directeur RDMG Uitgevers neemt u mee.

Delen

Optimaal gebruiksgemak

U wilt effectief werken aan aantoonbaar compliant zijn. Hoe voeg je deze werkprocessen, de wensen en eisen van de klant en overzicht samen tot iets met optimale gebruikersgemak 
Tom Huinink, product-owner bij RDMG Uitgevers, vertelt u er graag meer over. 
Delen

100% veilig en betrouwbaar

Aantoonbaar compliant zijn kent een grote verantwoordelijkheid. Hoe zorg je dat je altijd en overal toegang hebt tot jouw compliance status
Lars de Ruijteroperationeel directeur bij Van der Let & Partnersvertelt u hoe er een betrouwbare, veilige en snelle online omgeving is gecreëerd.  
Delen

Samen staan we sterk

Onze samenwerkingspartners zitten dagelijks met u als HSE-professional om tafel. Als geen ander weten zij de behoefte vanuit de klant en vanuit de markt in kaart te brengen. Dankzij een nauwe samenwerking met deze partners heeft RDMG Uitgevers een krachtige vertaalslag kunnen maken naar haar nieuwe applicatie.
Daniël van Grol, adviseur bij Borger & Burghouts, vertelt u er graag meer over.
Delen
RDMG uitgever van Pharius. Aantoonbaar Compliant.

Contact

Tel. 085 – 0430 130
info@rdmg.nl
Contactformulier

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf in voor onze nieuwsbrief