Algemeen

KAM Consultants kiest voor Partnerschap Pharius

By 5 juli 2021No Comments

KAM Consultants heeft gekozen voor een samenwerking met RDMG Uitgevers door middel van een partnerschap Pharius. Met hun diensten gericht op certificatiebegeleiding en trainingen zijn ze een sterke en positieve uitbreiding op ons bestaande partnernetwerk dat nu in Nederland al uit 15 adviesorganisaties bestaat. En daar zijn we zeer blij mee. We stellen KAM Consultants graag even aan u voor.

KAM Consultants

Op het gebied van Kwaliteit-, Arbo- en Milieumanagement is KAM Consultants specialist in certificatiebegeleiding en -trainingen. Ze begeleiden bedrijven bij het implementeren van ISO-normen met als doel een praktisch managementsysteem op te zetten. In alle mate van behoeften bieden zij begeleiding aan; van zelf een expert worden op ISO-gebied tot een complete ontzorging bij de implementatie van een norm. U kunt bij KAM Consultants terecht voor trainingen, coaching trajecten, intensieve begeleiding, quickscans en onderhoudstrajecten in ISO-certificering.

Keuze voor Pharius

Met Pharius heeft KAM Consultants haar productportefeuille uitgebreid met een  online compliancy tool. De mogelijkheid tot het eenvoudig  opstellen van registers van wet- en regelgeving en het kunnen bijhouden van wijzigingen hierin biedt KAM Consultants de gewenste uitbreiding van haar dienstenpakket.

Vanuit KAM Consultants zijn adviseurs Rosalie van der Veer en Cas Schuurman aangewezen als kernteam Pharius. Zij hebben de eerste introductietrainingen voor het gebruik van Pharius en specifiek de partneromgeving afgerond.  Zij zijn nu bekend met de wijze waarop zij klantvraag aangaande het voldoen aan wet- en regelgeving nog beter kunnen beantwoorden. Rosalie: “Pharius biedt ons de actualiteit en volledigheid van nationale en Europese wet- en regelgeving op het gebied van Milieu, Arbo/Veiligheid en Voedselveiligheid. Hiermee bieden wij onze klanten zekerheid en vooral ook gemak om aantoonbaar compliant te kunnen zijn. Voor ons een mooie stap voorwaarts.”

Meer informatie

Wilt u ook kennismaken met Pharius en zelf ervaren wat wij voor uw adviesorganisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

X