Geen categoriePharius

Succesvolle training Aantoonbaar compliant QHSE ook in 2021

By 5 januari 2021No Comments

Aantoonbaar compliant zijn met de huidige wet- en regelgeving die gelden voor uw organisatie is meer dan ooit een gedeelde verantwoording. We merken dan ook dat er bij onze klanten steeds meer gebruikers in Pharius worden toegevoegd om op deze manier samen met collega’s te werken aan compliance. Deze ontwikkeling, in combinatie met de flinke groei van de klantengroep die gebruikt maakt van Pharius, zorgt er voor dat er steeds meer behoefte ontstaat aan de online gebruikerstraining. Deze training wordt 1 keer per maand gegeven en brengt alle ins en outs voor het gebruik van Pharius in beeld.

“Leerzaam om te horen hoe andere klanten met bepaalde zaken omgaan en ook hoe thuiswerken aan compliance wordt opgepakt.”

In het verleden gaf RDMG Uitgevers deze trainingen veelal op locatie. Dit is ontstaan vanuit de historie en is doorgezet omdat we kennis graag persoonlijk over willen brengen. De huidige situatie doorbrak deze cyclus, met onverwacht groot succes. De overgang naar online trainingen verloopt naar volle tevredenheid. Sinds mei 2020 hebben we ruim 60 gebruikers doormiddel van een online gebruikerstraining uitleg kunnen geven over de functionaliteiten en mogelijkheden van Pharius.

Voorbeelden van vragen die behandeld worden in deze training:

  • Hoe bespaar ik tijd in ons compliance proces;
  • Hoe werk ik in deze tijd op afstand efficiënt samen met collega’s aan compliance;
  • Hoe zorg ik ervoor dat alleen voor mij relevante wet- en regelgeving getoond wordt;
  • Hoe bewaak ik mijn vergunningen;
  • Wat heb ik nodig voor een initiële inrichting voor een vliegende start;
  • Hoe bereid ik me voor op eventuele audits;
  • Hoe houd ik mijn bewijslast en taken centraal;
  • etc.

De online trainingen worden via Microsoft Teams verzorgd door Patrick en Jeroen.

Aantoonbaar compliant in 2021

Ook in 2021 zetten we de trainingen onvermindert voort. Ook interesse in de online trainingen ‘aantoonbaar compliant met Pharius’? U kunt zich aanmelden voor de trainingen in februari, maart en april.

Agenda

Heeft u interesse in Pharius , maar bent u niet beschikbaar op de betreffende data?
Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

X