Geen categorie

Ontwikkelingen bij RDMG Uitgevers in 2019

By 1 februari 2019februari 5th, 2019No Comments

De eerste nieuwsbrief van het jaar 2019 is hiermee een feit. Een goed moment om u eens mee te nemen in de ontwikkelingen binnen RDMG. Het afgelopen jaar hebben we o.a. naar aanleiding van uw wensen en behoefte veel veranderingen doorgevoerd en voor het komende jaar staat er nog veel meer op stapel.

Wij kijken als RDMG terug op een mooi en enerverend 2018. Hiermee doelen we voornamelijk op de ontwikkelingen binnen RDMG als organisatie. Maar ook op de ontwikkeling van onze producten en diensten om u te helpen aantoonbaar compliant te zijn én blijven. Daarnaast is het team van RDMG in 2018 flink gewijzigd. Twee nieuwe redactieleden hebben gezorgd voor inhoudelijke versterking van ons team. Emmalien en Jordy hebben inmiddels hun weg gevonden en dragen volop bij aan onze redactie. Binnen ons commerciële team is Richard toegevoegd om onze online aanwezigheid en online service naar u te vergroten.

Om u optimaal te kunnen ondersteunen in uw behoefte om te voldoen aan uw wettelijke verplichtingen, hebben wij in 2018 de basis gelegd voor vernieuwing van onze applicatie. Het jaar 2018 kunnen we dan ook wel tot het jaar van bezinning en inspiratie benoemen. Vanuit klantbehoefte en ons eigen toekomstbeeld hebben wij de wijze van onze dienstverlening en producten opnieuw tegen het licht gehouden. Een zeer waardevolle exercitie die in 2019 zeker opgevolgd wordt.

We kunnen u hierover op dit moment nog niet teveel vertellen, maar beloven u zeker te verrassen in de eerste helft van 2019.


Update 04-02-2019:

X