Over RDMG Uitgevers

Onze missie is helder. Het leveren van betrouwbare juridische content en goed doordachte middelen om inzicht in de wet- en regelgeving voor het werkveld QHSE effectief en efficiënt te optimaliseren, teneinde eenvoudig te kunnen aantonen hieraan te voldoen. Dat doen we niet alleen in Nederland, maar vanuit ons zusterorganisatie Lexerta sinds 2021 ook in België.

De RDMG benadering

Al ruim 23 jaar staan we bekend als de specialist op het gebied van juridische informatieverstrekking en het overzichtelijk aanbieden van deze wetten en regels. Onze scope richt zich op de vakgebieden Arbo en veiligheid, milieu en voedselveiligheid. We doorleven het juridisch terrein op dit vlak en begrijpen daarin de behoeften van de QHSE professional.

Het snel vinden van relevante juridische informatie, maar ook het snel en goed inzicht hebben in de voor u relevante content is essentieel. Daarmee bespaart u tijd die u liever besteedt aan uw kerntaken.

Bij RDMG Uitgevers vinden we dat efficiëntie en effectiviteit niet alleen te halen valt met een online oplossing. Ook slimme aanvulling op juridische content kan leiden tot sneller en beter inzicht in de wet- en regelgeving. Deze combinatie van praktische tools en redactioneel vernuft maakt dat we sinds onze oprichting al marktleider zijn op dit gebied.

Neem contact op
wettelijke verplichtingen register

Team RDMG

Joost Baak

Directeur RDMG

Joost is oprecht betrokken bij realisatie van de klantbehoefte en een echte doorpakker. De doorontwikkeling van Pharius als totaal en de recente uitbreiding van onze dienstverlening naar België zijn daar het bewijs van.

Martijn Dijkstra

Senior contentspecialist QHSE

Martijn geeft sturing aan onze redactie en staat daarmee garant voor actualiteit, volledigheid en toegevoegde waarde. Het fundament binnen Pharius waar u op mag en kunt vertrouwen.

Bram Runhaar

Product Owner Pharius

Zeg je Pharius, dan zeg je Bram. Als Product Owner kent hij Pharius door en door en weet hij feilloos feedback van gebruikers te vertalen naar de juiste oplossingen.

Diede Bosch

Student HBO Bedrijfskunde

Koud terug uit Portugal gaat Diede, als HBO student Bedrijfskunde, bezig met de invulling van haar afstudeeropdracht. Ze zal ons medio 2022 voorzien van advies voor een verkoop- en productontwikkelingsstrategie, gericht op onze online tools voor de QHSE-markt Pharius en RiskReporter.

Erik te Brinke

Financial Controller

Gaat het over cijfers en geld, dan is Erik degene die alles overzichtelijk en in het gareel houdt. Solide, gedegen en betrouwbaar weet hij altijd exact waar we staan. En dat is zeer prettig bij het ondernemen.

Patrick de Jager

Accountmanager

Patrick is voor veel klanten het eerste aanspreekpunt als het aankomt op Pharius. Bij Patrick bent u in goede handen als het gaat om instructie aan gebruikers en het verbeteren van uw gebruiksgemak.

Jeroen Veeneman

Accountmanager

Nieuwe klanten worden door Jeroen verwelkomt alsof hij ze al jaren kent. Aandachtig luisteren naar behoefte en daaraan invulling geven is Jeroen ten voeten uit.

Yusuf Cetin

Contentspecialist

Als junior contentspecialist draagt Yusuf bij aan waar u op kunt vertrouwen; een actuele en volledige Databank met juridische informatie gericht op QHSE.

Rianke Lubberding

Office support

De personele kant binnen RDMG wordt gerund door Rianke, zowel voor onze bestaande werknemers als voor nieuwe aanwinsten binnen ons team.

Joram Wierenga

Contentspecialist

Joram heeft als contentspecialist aan de wieg gestaan van onze Databank Voedselveiligheid. Als onderdeel van onze redactie is hij een van de bouwstenen van het actueel en volledig zijn en blijven van de content waarop u kunt terugvallen.

Richard Conijn

Accountmanager Online

Online presenteren van Pharius en aanverwante dienstverlening dat is waar Richard zich mee bezig houdt. U komt zijn werk als het goed is regelmatig tegen op diverse communicatiekanalen

Ilse Kleinbussink

Junior officemanager

Ilse is op ons kantoor het eerste aanspreekpunt voor alle collega’s daar waar het gaat om werkplek en benodigdheden. Zij zorgt dat wij elke dag fluitend naar ons kantoor gaan.

Jolanda Wiessenberg

Contentspecialist

Een van de sterkhouders van onze redactie. Wijzigingen in wet- en regelgeving hapklaar maken voor de gebruikers van Pharius, daar is waar zij warm voor loopt.

Legal Content

Onze redactie screent wekelijks zo’n 1000 (overheids)publicaties op relevantie voor het vakgebied QHSE. Zij zorgt voor een korte toelichting op de wet- en regelgeving die u in het register heeft opgenomen. Legt onderlinge hyperlinks aan naar relevante wet- en regelgeving tot op paragraaf niveau. En zorgt voor volledig in de Databank geïntegreerde jurisprudentie. Alles met het doel u snel, goed en een compleet overzicht en inzicht te geven op de inhoud.
Daarmee komt u goed voor de dag.

Meer over legal contentMeer over legal content

Pharius

De afdeling productontwikkeling houdt zich dagelijks intensief bezig met de (door)ontwikkeling van Pharius. Een praktische online tool die u ondersteunt in het proces aantoonbaar te kunnen voldoen aan uw compliance verplichtingen. Zoals ISO 14001:2005, ISO 45001 en ISO 22000 het van u vereisen.

Met Pharius ondersteunen we de praktische kant van het QHSE proces effectief en efficiënt.

Meer over PhariusMeer over Pharius

Werken bij RDMG

In jouw werk bij RDMG draag je indirect bij aan de besluitvorming bij grote organisaties op het gebied van Arbo & veiligheid, milieu en voedselveiligheid. Ben je gemotiveerd om voor ons aan de slag te gaan? Schrijf je je teksten leuk en lekker vlot? En denk jij de kwaliteiten te hebben om onze producten en diensten nog verder te ontwikkelen?

Bekijk onze vacature voor een content marketing specialist.

Denk jij op een andere wijze een goede bijdrage te kunnen leveren voor RDMG? Stuur dan een open sollicitatie via ons formulier rechts. Laat ons weten waarom je graag bij ons zou willen werken en wat je graag zou willen helpen verbeteren. Vergeet niet om je CV mee te sturen.


  RDMG uitgever van Pharius. Aantoonbaar Compliant.

  Contact

  Tel. 085 – 0430 130
  info@rdmg.nl
  Contactformulier

  Nieuwsbrief

  Wilt u ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

  Schrijf in voor onze nieuwsbrief