Over RDMG Uitgevers

Onze missie is helder. Het leveren van betrouwbare juridische content en goed doordachte middelen om inzicht in de wet- en regelgeving voor het werkveld QHSE effectief en efficiënt te optimaliseren, teneinde eenvoudig te kunnen aantonen hieraan te voldoen.

De RDMG benadering

Al ruim 23 jaar staan we bekend als de specialist op het gebied van juridische informatieverstrekking en het overzichtelijk aanbieden van deze wetten en regels. Onze scope richt zich op de vakgebieden Milieu én Arbeidsomstandigheden & Veiligheid. We doorleven het juridisch terrein op dit vlak en begrijpen daarin de behoeften van de HSE professional.

Het snel vinden van relevante juridische informatie, maar ook het snel en goed inzicht hebben in de voor u relevante content is essentieel. Daarmee bespaart u tijd die u liever besteedt aan uw kerntaken.

Bij RDMG Uitgevers vinden we dat efficiëntie en effectiviteit niet alleen te halen valt met een online oplossing. Ook slimme aanvulling op juridische content kan leiden tot sneller en beter inzicht in de wet- en regelgeving. Deze combinatie van praktische tools en redactioneel vernuft maakt dat we sinds onze oprichting al marktleider zijn op dit gebied.

Neem contact op
wettelijke verplichtingen register

Legal Content

Onze redactie screent wekelijks zo’n 1000 (overheids)publicaties op relevantie voor het vakgebied HSE. Zij zorgt voor een korte toelichting op de wet- en regelgeving die u in het register heeft opgenomen. Legt onderlinge hyperlinks aan naar relevante wet- en regelgeving tot op paragraaf niveau. En zorgt voor volledig in de Databank geïntegreerde jurisprudentie. Alles met het doel u snel, goed en een compleet overzicht en inzicht te geven op de inhoud.
Daarmee komt u goed voor de dag.

Meer over legal contentMeer over legal content

Pharius

De afdeling productontwikkeling houdt zich dagelijks intensief bezig met de (door)ontwikkeling van Pharius. Een praktische online tool die u ondersteunt in het proces aantoonbaar te kunnen voldoen aan uw compliance verplichtingen. Zoals ISO 14001:2005 en ISO 45001 het van u vereisen.

Met Pharius ondersteunen we de praktische kant van het HSE proces effectief en efficient.

Meer over PhariusMeer over Pharius

Vacatures

RDMG Uitgevers is continue in ontwikkeling. Voor de doorontwikkeling van onze applicatie Pharius en voor de optimalisatie van de content hebben we op dit moment de volgende vacatures:

Wil je na het lezen van de vacature meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Joost Baak via 06 – 51 23 36 09 of per mail j.baak@rdmg.nl. Gelijk solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur je motivatie met je cv via ons formulier. Wij kijken er naar uit kennis met je te maken.

Product ownerContentspecialist wet- en regelgeving HSE


RDMG uitgever van Pharius. Aantoonbaar Compliant.

Contact

Tel. 085 – 0430 130
info@rdmg.nl
Contactformulier

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf in voor onze nieuwsbrief