RDMG Uitgevers

Onze missie is helder. Het leveren van betrouwbare juridische content en goed doordachte middelen om inzicht in de wet- en regelgeving voor het werkveld QHSE effectief en efficiënt te optimaliseren, teneinde eenvoudig te kunnen aantonen hieraan te voldoen.

De RDMG benadering

Al ruim 23 jaar staan we bekend als de specialist op het gebied van juridische informatieverstrekking en het overzichtelijk beschikbaar stellen van deze wetten en regels. Onze scope richt zich op de vakgebieden Milieu én Arbeidsomstandigheden & Veiligheid. We doorleven het juridisch terrein op dit vlak en begrijpen daarin de behoeften van de HSE professional.

Het snel vinden van relevante juridische informatie, maar ook het snel en goed inzicht hebben in de voor u relevante content is essentieel. Daarmee bespaart u tijd die u liever besteedt aan uw kerntaken.

Bij RDMG Uitgevers vinden we dat efficiëntie en effectiviteit niet alleen te halen valt uit online tools. Ook slimme aanvulling op juridische content kan leiden tot sneller en beter inzicht in de wet- en regelgeving. Deze combinatie van praktische tools en redactioneel vernuft maakt dat we sinds onze oprichting al marktleider zijn op dit gebied.

Neem contact op

Content

Wij vinden dat de juridische content die we u brengen meer moet zijn dan alleen actueel en volledig. Daarom werkt RDMG Uitgevers sinds haar oprichting met een eigen redactie, gespecialiseerd in juridische content op het gebied van Milieu én Arbo en Veiligheid.

Onze redactie screent wekelijks zo’n 1000 (overheids)publicaties op relevantie voor het vakgebied HSE. Zij zorgt voor een korte toelichting op de wet- en regelgeving die u in het register heeft opgenomen. Legt hyperlinks aan naar andere relevante wet- en regelgeving tot op paragraaf niveau. En zorgt voor volledig in de Databank geïntegreerde jurisprudentie. Alles met het doel u snel, goed en een compleet inzicht te geven op de inhoud. Daarmee komt u goed voor de dag.

Praktische Tools

Onze afdeling productontwikkeling houdt zich dagelijks intensief bezig met de (door)ontwikkeling van onze praktische tools. Online tools die u ondersteunen in het proces aantoonbaar te kunnen voldoen aan uw compliance verplichtingen. Zoals ISO 14001:2005 en ISO 45001 het van u vereisen.

Met de Databank, Register en Compliance ondersteunen we de praktische kant van het HSE proces effectief en efficient.

Meer informatie

Vacatures

RDMG Uitgevers is steeds op zoek naar geschikte personen om ons team te versterken. Dit om de groei van ons bedrijf te kunnen voortzetten en aan de veranderende vraag van onze opdrachtgevers te blijven voldoen. Op dit moment hebben wij onderstaande vacatures en/of stageplaatsen beschikbaar.

Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan ons bedrijf, maar vind jij bovenstaand niet passend voor jou?

Neem eens contact met ons op zodat we samen in een persoonlijk gesprek kunnen bepalen hoe jij die bijdrage zou kunnen leveren. Wij kijken er naar uit kennis met je te maken.

Open sollicitatieStageplaats student HBO CE - markt- en klantonderzoek


Contact

Tel. 085 – 0430 130
info@rdmg.nl
Contactformulier

Proefaccount

Wil je ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf je in!