Over RDMG Uitgevers

Onze missie is helder. Het leveren van betrouwbare juridische content en goed doordachte middelen om inzicht in de wet- en regelgeving voor het werkveld QHSE effectief en efficiënt te optimaliseren, teneinde eenvoudig te kunnen aantonen hieraan te voldoen. Dat doen we niet alleen in Nederland, maar vanuit ons zusterorganisatie Lexerta sinds 2021 ook in België.

De RDMG benadering

Al ruim 23 jaar staan we bekend als de specialist op het gebied van juridische informatieverstrekking en het overzichtelijk aanbieden van deze wetten en regels. Onze scope richt zich op de vakgebieden Arbo en veiligheid, milieu en voedselveiligheid. We doorleven het juridisch terrein op dit vlak en begrijpen daarin de behoeften van de QHSE professional.

Het snel vinden van relevante juridische informatie, maar ook het snel en goed inzicht hebben in de voor u relevante content is essentieel. Daarmee bespaart u tijd die u liever besteedt aan uw kerntaken.

Bij RDMG Uitgevers vinden we dat efficiëntie en effectiviteit niet alleen te halen valt met een online oplossing. Ook slimme aanvulling op juridische content kan leiden tot sneller en beter inzicht in de wet- en regelgeving. Deze combinatie van praktische tools en redactioneel vernuft maakt dat we sinds onze oprichting al marktleider zijn op dit gebied.

Neem contact op
wettelijke verplichtingen register

Team RDMG

Joost Baak

Directeur RDMG

Joost is oprecht betrokken bij realisatie van de klantbehoefte en een echte doorpakker. De doorontwikkeling van Pharius als totaal en de recente uitbreiding van onze dienstverlening naar België zijn daar het bewijs van.

Martijn Dijkstra

Senior contentspecialist QHSE

Martijn geeft sturing aan onze redactie en staat daarmee garant voor actualiteit, volledigheid en toegevoegde waarde. Het fundament binnen Pharius waar u op mag en kunt vertrouwen.

Rianke Lubberding

Office support

De personele kant binnen RDMG wordt gerund door Rianke, zowel voor onze bestaande werknemers als voor nieuwe aanwinsten binnen ons team.

Jolanda Wiessenberg

Contentspecialist

Een van de sterkhouders van onze redactie. Wijzigingen in wet- en regelgeving hapklaar maken voor de gebruikers van Pharius, daar is waar zij warm voor loopt.

Erik te Brinke

Financial Controller

Gaat het over cijfers en geld, dan is Erik degene die alles overzichtelijk en in het gareel houdt. Solide, gedegen en betrouwbaar weet hij altijd exact waar we staan. En dat is zeer prettig bij het ondernemen.

Ilse Gerritsen

Officemanager

Ilse is op ons kantoor het eerste aanspreekpunt voor alle collega’s daar waar het gaat om werkplek en benodigdheden. Zij zorgt dat wij elke dag fluitend naar ons kantoor gaan. Mede daarom is ze ook benoemd tot 'Happiness manager' van RDMG.

Bram Runhaar

Product Owner Pharius

Zeg je Pharius, dan zeg je Bram. Als Product Owner kent hij Pharius door en door en weet hij feilloos feedback van gebruikers te vertalen naar de juiste oplossingen.

Yusuf Cetin

Contentspecialist

Als junior contentspecialist draagt Yusuf bij aan waar u op kunt vertrouwen; een actuele en volledige Databank met juridische informatie gericht op QHSE.

Patrick de Jager

Accountmanager

Patrick is voor veel klanten het eerste aanspreekpunt als het aankomt op Pharius. Bij Patrick bent u in goede handen als het gaat om instructie aan gebruikers en het verbeteren van uw gebruiksgemak.

Jeroen Veeneman

Accountmanager

Nieuwe klanten worden door Jeroen verwelkomt alsof hij ze al jaren kent. Aandachtig luisteren naar behoefte en daaraan invulling geven is Jeroen ten voeten uit.

Richard Conijn

Marketing & Communicatie

Online presenteren van Pharius en aanverwante dienstverlening dat is waar Richard zich mee bezig houdt. U komt zijn werk als het goed is regelmatig tegen op diverse communicatiekanalen

Natascha Kooiman

Marketing & Communicatie

Het is interessant om te lezen wat ons bedrijf uniek maakt, maar als bezoeker heeft u er meer baat bij wanneer u vindt wat u nodig heeft. Met het creëren van goede content zorgt Natascha in heldere bewoording dat u met de juiste hulpvraag onze dienstverlening en producten ook feilloos weet te vinden.

Joram Wierenga

Contentspecialist

Joram heeft als contentspecialist aan de wieg gestaan van onze Databank Voedselveiligheid. Als onderdeel van onze redactie is hij een van de bouwstenen van het actueel en volledig zijn en blijven van de content waarop u kunt terugvallen.

Legal Content

Onze redactie screent wekelijks zo’n 1000 (overheids)publicaties op relevantie voor het vakgebied QHSE. Zij zorgt voor een korte toelichting op de wet- en regelgeving die u in het register heeft opgenomen. Legt onderlinge hyperlinks aan naar relevante wet- en regelgeving tot op paragraaf niveau. En zorgt voor volledig in de Databank geïntegreerde jurisprudentie. Alles met het doel u snel, goed en een compleet overzicht en inzicht te geven op de inhoud.
Daarmee komt u goed voor de dag.

Meer over legal contentMeer over legal content

Pharius

De afdeling productontwikkeling houdt zich dagelijks intensief bezig met de (door)ontwikkeling van Pharius. Een praktische online tool die u ondersteunt in het proces aantoonbaar te kunnen voldoen aan uw compliance verplichtingen. Zoals ISO 14001:2005, ISO 45001 en ISO 22000 het van u vereisen.

Met Pharius ondersteunen we de praktische kant van het QHSE proces effectief en efficiënt.

Meer over PhariusMeer over Pharius
RDMG uitgever van Pharius. Aantoonbaar Compliant.

Contact

Tel. 085 – 0430 130
info@rdmg.nl
Contactformulier

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf in voor onze nieuwsbrief