Over RDMG Uitgevers

Onze missie is helder. Het leveren van betrouwbare juridische content en goed doordachte middelen om inzicht in de wet- en regelgeving voor het werkveld QHSE effectief en efficiënt te optimaliseren, teneinde eenvoudig te kunnen aantonen hieraan te voldoen.

De RDMG benadering

Al ruim 23 jaar staan we bekend als de specialist op het gebied van juridische informatieverstrekking en het overzichtelijk aanbieden van deze wetten en regels. Onze scope richt zich op de vakgebieden Arbo en veiligheid, milieu en voedselveiligheid. We doorleven het juridisch terrein op dit vlak en begrijpen daarin de behoeften van de QHSE professional.

Het snel vinden van relevante juridische informatie, maar ook het snel en goed inzicht hebben in de voor u relevante content is essentieel. Daarmee bespaart u tijd die u liever besteedt aan uw kerntaken.

Bij RDMG Uitgevers vinden we dat efficiëntie en effectiviteit niet alleen te halen valt met een online oplossing. Ook slimme aanvulling op juridische content kan leiden tot sneller en beter inzicht in de wet- en regelgeving. Deze combinatie van praktische tools en redactioneel vernuft maakt dat we sinds onze oprichting al marktleider zijn op dit gebied.

Neem contact op
wettelijke verplichtingen register

Legal Content

Onze redactie screent wekelijks zo’n 1000 (overheids)publicaties op relevantie voor het vakgebied QHSE. Zij zorgt voor een korte toelichting op de wet- en regelgeving die u in het register heeft opgenomen. Legt onderlinge hyperlinks aan naar relevante wet- en regelgeving tot op paragraaf niveau. En zorgt voor volledig in de Databank geïntegreerde jurisprudentie. Alles met het doel u snel, goed en een compleet overzicht en inzicht te geven op de inhoud.
Daarmee komt u goed voor de dag.

Meer over legal contentMeer over legal content

Pharius

De afdeling productontwikkeling houdt zich dagelijks intensief bezig met de (door)ontwikkeling van Pharius. Een praktische online tool die u ondersteunt in het proces aantoonbaar te kunnen voldoen aan uw compliance verplichtingen. Zoals ISO 14001:2005, ISO 45001 en ISO 22000 het van u vereisen.

Met Pharius ondersteunen we de praktische kant van het QHSE proces effectief en efficiënt.

Meer over PhariusMeer over Pharius

Werken bij RDMG

Op dit moment zijn er geen vacatures.

In jouw werk bij RDMG draag je indirect bij aan de besluitvorming bij grote organisaties op het gebied van Arbo & veiligheid, milieu en voedselveiligheid. Ben je toch super gemotiveerd om voor ons aan de slag te gaan? En denk jij de kwaliteiten te hebben om onze producten en diensten nog verder te ontwikkelen. Stuur dan een open sollicitatie via ons formulier rechts. Laat ons weten waarom je graag bij ons zou willen werken en wat je graag zou willen helpen verbeteren. Vergeet niet om je CV mee te sturen.

  Open sollicitatie


  RDMG uitgever van Pharius. Aantoonbaar Compliant.

  Contact

  Tel. 085 – 0430 130
  info@rdmg.nl
  Contactformulier

  Nieuwsbrief

  Wilt u ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

  Schrijf in voor onze nieuwsbrief