Pharius

Aantoonbaar compliant in (Q)HSE

Als verantwoordelijke op het gebied van Arbeidsomstandigheden, Veiligheid en Milieu is het van cruciaal belang inzicht te hebben in uw wettelijke verplichtingen. RDMG wil haar verrijkte Legal Content nóg beter aanbieden in het proces naar het aantoonbaar compliant zijn. Daarom is er Pharius! Een nieuwe online applicatie die makkelijk is in gebruik en u een helder overzicht geeft in wet- en regelgeving.

Slimme oplossing

Door actuele en volledige legal content te combineren met een slimme oplossing creëren we een krachtig middel om u te helpen aantoonbaar compliant te zijn. Vandaar dat Pharius een online applicatie is die makkelijk in gebruik is. Daarnaast zorgt Pharius voor een helder overzicht in wet- en regelgeving inzake Arbo en veiligheid, milieu en voedselveiligheid. Zodoende kunt u snel én eenvoudig voldoen aan de vereisten uit ISO 14001, ISO 45001 en ISO 22000. Kortom, Pharius helpt alle QHSE professionals om grip te krijgen en te houden op de verplichtingen die voortkomen uit (wijzigingen in) wet- en regelgeving.

Snel, eenvoudig, effectief. 

Register

Eenvoudig inzichtelijk in welke wet- en regelgeving voor uw organisatie relevant is. Tegelijkertijd houdt RDMG de Legal Content actueel waardoor uw register dat óók is.

Creër overzicht en inzicht met Pharius!

Compliance

Door middel van de compliancemodule legt u vast hoe de naleving van verplichtingen binnen de organisatie is geborgd. Vandaar dat u eenvoudig taken kunt plannen, voor u en voor uw collega’s.

Ontdekt de taakmodule van Pharius!

Pharius

Pharius helpt alle QHSE professionals om grip te krijgen en te houden op de verplichtingen die voortkomen uit (wijzigingen in) wet- en regelgeving. Bovendien wordt het aantoonbaar compliant zijn een stuk eenvoudiger.

Doe de tour op Pharius.nl!

Ervaar Pharius nu zelf!

Eén maand gratis. Geheel vrijblijvend. Stopt automatisch.

De eerste stap naar aantoonbaar compliant zijn met Pharius is gratis. Meer dan het invullen van uw gegevens is hiervoor niet nodig. Vervolgens ontvangt u van ons medio september uw persoonlijke inloggegevens. Daarmee kunt u gedurende één maand al onze tools, geheel kosteloos en vrijblijvend uitproberen.
Uw proefabonnement stopt automatisch.

Combineer een proefaccount met een online training- Aantoonbaar compliant.

In de online training gaan we samen op weg naar het aantoonbaar compliance zijn met Pharius. Stap voor stap nemen we u mee in het proces van overzicht creëren, inzicht verkrijgen tot aan het aantoonbaar compliant zijn. Dit doen we in kleine groepjes zodat er ook genoeg ruimte is voor specifieke aandachtspunten vanuit de klant.  Inschrijven kan via onze agenda. Eerst meer weten over Pharius? Bekijk dan de tour op Pharius.nl

Proefaccount

Probeer Pharius 30 dagen gratis.
Geheel vrijblijvend. Stopt automatisch.

RDMG uitgever van Pharius. Aantoonbaar Compliant.

Contact

Tel. 085 – 0430 130
info@rdmg.nl
Contactformulier

Proefaccount Pharius

Eén maand gratis. Geheel vrijblijvend. Stopt automatisch.

Ik wil graag een proefaccount