Slimme oplossingen

RDMG Uitgevers bundelt alle relevante wet- en regelgeving voor Arbo & veiligheid, milieu en voedselveiligheid en koppelt dit aan slimme digitale oplossing. RDMG creëert daarmee een krachtig middel voor organisaties die zekerheid willen hebben dat ze blijvend kunnen voldoen aan de heersende wet- en regelgeving en de vereisten uit bijvoorbeeld ISO 14001, ISO 45001 en ISO 22000.

Pharius

Aantoonbaar compliant in QHSE

Pharius is dé online compliance tool dat QHSE professionals helpt om grip te krijgen en te behouden op de verplichtingen die voortkomen uit (wijzigingen in) wet- en regelgeving. Pharius geeft u snel een goed en duidelijk beeld over de compliance status van uw organisatie en ziet u gelijk waar de prioriteiten liggen. Ook als uw organisatie over meerdere vestigingen beschikt en vestigingen heeft in België. U bespaart tijd, creëert zekerheid en kunt snel en eenvoudig voldoen aan de vereisten uit ISO 14001, ISO 45001 en ISO 22000. Dankzij het gemak van Pharius krijgt u de kans om u meer te focussen op uw kerntaken.

Ga naar Pharius.nl

Op de website van Pharius vertellen we u alle ins en outs over Pharius en kunt u eenvoudig uw vragen stellen via chat.

Doe de tour op Pharius.nl!

Ervaar het zelf

Probeer Pharius één maand gratis zonder verdere verplichtingen. Uw Proefperiode stop automatisch na 1 maand.

Ontdek Pharius!

Vliegende start

Niet weten waar te beginnen?
We helpen u graag goed op weg. Lees hier de mogelijkheden tot een vliegende start.

Fasten your seatbelt!

RiskReporter

Alle veiligheidsrisico’s in de organisatie onder controle.

Goed inzicht in de veiligheidsrisico’s in de organisatie begint met het verzamelen van data. RiskReporter geeft u oren en ogen in de gehele organisatie. Elke medewerker kan de app downloaden en koppelen aan de organisatie. In enkele stappen meld een medewerker een onveilige situatie en draagt daarmee bij aan een veilige werkomgeving voor zichzelf en voor anderen. Meldingen die binnenkomen worden verzameld in Pharius. Hier kunt u, waar u ook bent, eenvoudig meldingen afhandelen en monitoren.

Maak eenvoudig (repeterende) taken aan van de melding om het risico voor eens en voor altijd te elimineren. Voeg dit toe aan uw borgingen en laat de auditor zien hoe u dit risico blijvend de baas blijft. Bij elke stap kunt u direct terugkoppeling geven aan de melder. Dat creëert betrokkenheid.

Pharius RiskReporter beschikt over moderne dashboarding. Op grafische wijze toont RiskReporter u in een rapportage overzichtelijk alle input van de meldingen. Op de manier zoals u dat nodig bent.

Wijzigingen op Maat

Weet wat er speelt op het gebied van wet- en regelgeving voor jouw organisatie

Nooit meer op zoek naar wijzigingen in wet- en regelgeving en geen twijfel meer of u wellicht iets heeft gemist. Met Wijzigingenopmaat.nl ontvangt u een overzicht van alle wijzigingen in wet- en regelgeving van verschillende onderwerpen op het gebied van ARBO, MILIEU of VOEDSELVEILIGHEID. Simpel per email in je inbox.

Wijzigingen op Maat (WOM) is een zeer toegankelijk e-mailservice voor alle type organisaties. Of het nu gaat om een gedegen Arbobeleid, veiligheidsvraagstukken, het aanvragen van een milieuvergunningen of wet- en regelgeving rondom voedselveiligheid. Wijzigingen op Maat is er voor die bedrijven die een goed overzicht willen van alle relevante (wettelijke) verplichtingen.

RDMG uitgever van Pharius. Aantoonbaar Compliant.

Contact

Tel. 085 – 0430 130
info@rdmg.nl
Contactformulier

Proefaccount Pharius

Eén maand gratis. Geheel vrijblijvend. Stopt automatisch.

Ik wil graag een proefaccount