Pharius

Aantoonbaar compliant.

Als verantwoordelijke op het gebied van Arbeidsomstandigheden, Veiligheid en Milieu is het van cruciaal belang inzicht te hebben in uw wettelijke verplichtingen. RDMG wil haar verrijkte Legal Content nóg beter aanbieden in het proces naar het aantoonbaar compliant zijn. Daarom is er Pharius! Een nieuwe online applicatie die makkelijk is in gebruik en u een helder overzicht geeft in wet- en regelgeving.

Slimme oplossing

Door actuele en volledige legal content te combineren met een slimme oplossing creëren we een krachtig middel om u te helpen aantoonbaar compliant te zijn. Vandaar dat Pharius een online applicatie is die makkelijk in gebruik is. Daarnaast zorgt Pharius voor een helder overzicht in wet- en regelgeving inzake Arbo en veiligheid, milieu en voedselveiligheid. Zodoende kunt u snel én eenvoudig voldoen aan de vereisten uit ISO 14001, ISO 45001 en ISO 22000. Kortom, Pharius helpt alle QHSE professionals om grip te krijgen en te houden op de verplichtingen die voortkomen uit (wijzigingen in) wet- en regelgeving.

Snel, eenvoudig, effectief. 

Register

Eenvoudig inzichtelijk in welke wet- en regelgeving voor uw organisatie relevant is. Tegelijkertijd houdt RDMG de Legal Content actueel waardoor uw register dat óók is.

Creër overzicht en inzicht met Pharius!

Compliance

Door middel van de compliancemodule legt u vast hoe de naleving van verplichtingen binnen de organisatie is geborgd. Vandaar dat u eenvoudig taken kunt plannen, voor u en voor uw collega’s.

Ontdekt de taakmodule van Pharius!

Pharius

Pharius helpt alle QHSE professionals om grip te krijgen en te houden op de verplichtingen die voortkomen uit (wijzigingen in) wet- en regelgeving. Bovendien wordt het aantoonbaar compliant zijn een stuk eenvoudiger.

Doe de tour op Pharius.nl!

Ervaar Pharius nu zelf!

Eén maand gratis. Geheel vrijblijvend. Stopt automatisch.

De eerste stap naar aantoonbaar compliant zijn met Pharius is gratis. Meer dan het invullen van uw gegevens is hiervoor niet nodig. Vervolgens ontvangt u van ons medio september uw persoonlijke inloggegevens. Daarmee kunt u gedurende één maand al onze tools, geheel kosteloos en vrijblijvend uitproberen.
Uw proefabonnement stopt automatisch.

Begin gelijk goed en combineer uw proefaccount met een introductiebijeenkomst.

Tijdens een introductiebijeenkomst maken wij u wegwijs in de wereld van Pharius, samen op weg naar aantoonbaar compliance. Door middel van de agenda kunt u zich inschrijven voor een locatie bij u in de buurt. Enerzijds een kleine investering in tijd, anderzijds een groot effect naar de toekomst.

Proefaccount

Vraag gratis en vrijblijvend uw proefaccount aan op Pharius.nl.

RDMG uitgever van Pharius. Aantoonbaar Compliant.

Contact

Tel. 085 – 0430 130
info@rdmg.nl
Contactformulier

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf in voor onze nieuwsbrief