AlgemeenArbo & VeiligheidBrzoDossier OmgevingswetGeen categorieMilieu

Pharius. De nieuwe online applicatie voor HSE

By 31 oktober 2019februari 14th, 2020No Comments

Het is u vast niet ontgaan. 17 september 2019 was de introductie van onze geheel nieuwe online applicatie Pharius. Tijdens een vijftal introductiebijeenkomsten hebben we u als klant kennis laten maken met de belangrijkste elementen binnen Pharius. Het dashboard, de veranderde workflow in het aanmaken en bijhouden van een register, uitzetten van taken en het aantoonbaar maken van borgingen. Inmiddels zijn de eerste registers in Pharius overgezet. De eerste gebruikerservaringen zijn zeer positief. Een mooiere start konden we ons niet wensen.

Pharius moest er komen

Ruim een jaar geleden zijn we vanuit RDMG Uitgevers in gesprek gegaan met onze web en app developers. Gevoed door onze visie over het compliant zijn en met input vanuit onze partners, de veranderde marktvraag, feedback van u als klant bij o.a. de gebruikerstrainingen en de nieuwste technologische ontwikkelingen, vonden we het noodzakelijk een nieuwe basis te leggen voor de toekomst in het traject naar het aantoonbaar compliant zijn. En met trots zeggen we; “Dat is gelukt”.

Tot aan de abonnementsstructuur toe hebben we de wijziging in workflow doorgevoerd. Zo zijn normen onderdeel geworden van het standaard abonnement en is er bijvoorbeeld geen limiet meer op het aantal gelijktijdige gebruikers. Dat laatste zorgt dat taken niet alleen voor uzelf, maar ook binnen de organisatie uitgezet kunnen worden.

Pharius dashboardNiet alleen in de workflow, maar ook in de presentatie is veel verandert. Zo is er een overzichtelijk dashboard van waaruit eenvoudig de verdieping gezocht kan worden, is de presentatie van de wetteksten zeer overzichtelijk geworden en wordt de meerwaarde die onze redactie toevoegt aan de wetteksten (zoals kern van de eis) optimaal versterkt hierdoor.

Pharius gaat hiermee veel verder dan de Databank met de tools register en compliance in het blijvend verkrijgen van overzicht en inzicht in de relevante (wettelijke) verplichtingen van onze klanten en in het aantoonbaar maken hoe er wordt voldaan aan deze verplichtingen.

Pharius heeft de toekomst

Medio 2020 stopt RDMG met de ondersteuning van de huidige Databank en bijbehorende tools. We zullen als organisatie vanaf nu vol inzetten op verdere ontwikkeling met Pharius. Patrick en Anita zullen u de komende maanden benaderen om met u de overgang naar Pharius te bespreken.

Wilt u liever nu gelijk al over? Neem dan contact met ons op. Dan bekijken we samen wat er voor u verandert en hoe en wanneer u het beste kunt starten met Pharius.

Meer informatie over Pharius vindt u ook op de website pharius.nl

 

X