AlgemeenPharius

Pharius slaat haar vleugels uit naar België

By 22 maart 2021No Comments

Na de lancering van Pharius in Nederland in oktober 2019 is het nu tijd voor de volgende stap. Pharius slaat haar vleugels uit naar België.

In december 2020 is met Wolters Kluwer België overeenstemming bereikt over een samenwerking ten aanzien van overdracht van de gehele klantportefeuille Verifield, inclusief de app RiskReporter, naar Pharius. Verifield is in België al jaren marktleider op het gebied van software voor compliance. Met hun eigen databank senTRAL als onderligger, ondersteunen zij klanten op het gebied van milieu, arbeidsomstandigheden, veiligheid, voedselveiligheid en privacywetgeving. Het akkoord met Wolters Kluwer betekent dat de bestaande klantportefeuille uiterlijk per 30-06-2022 naar Pharius is gemigreerd.

Lexerta België 

Ten behoeve van deze activiteit hebben wij inmiddels een nieuwe entiteit opgericht onder de naam Lexerta België B.V. Het bestaande personeel van Wolters Kluwer dat actief was met het product Verifield krijgt op korte termijn een nieuw onderkomen binnen Lexerta België. Zodoende houden we bestaande klantcontacten en specifieke kennis van de Belgische markt aan boord. Meer informatie over Lexerta vindt u op www.lexerta.be

Meerwaarde voor de Nederlandse markt

Uiteraard zijn wij zeer trots deze stap te kunnen zetten. Belangrijke meerwaarde zien wij in de kansen die dit biedt voor Pharius in Nederland. Specifieke functionaliteiten waarover Verifield beschikt worden namelijk in 2021 doorontwikkeld in Pharius. Daarmee komen deze functionaliteiten beschikbaar voor klanten in Nederland. Hierbij moet u denken aan een auditmodule (wetgeving en ISO 14001/ISO 45001), uitgebreide taak- en actiemanager en tal van rapportages. Omdat wij Pharius koppelen aan senTRAL, de juridische Databank van Wolters Kluwer in België, is voor Nederlandse bedrijven met vestigingen in België straks ook mogelijk een register te beheren met wet- en regelgeving uit België.

Riskreporter

Zodra wij een koppeling hebben gerealiseerd tussen de app RiskReporter en Pharius, is ook deze app voor de Nederlandse markt beschikbaar. Naar verwachting realiseren wij dat nog voor de zomer van 2021. Hiermee bieden wij een ideaal hulpmiddel voor het doen van meldingen over onveilige situaties op de werkvloer, die vanuit Pharius kunnen worden opgevolgd en waarvan de melder automatisch terugkoppeling ontvangt. Een fantastische tool om compliance-management van werkvloer tot directietafel invulling te geven.

Meer weten over deze ontwikkelingen?

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn vermelden we dit op onze website of op Pharius.nl/nieuws. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Volg de LinkedIn van RDMG en Pharius en/of schrijf u in op de nieuwsbrief Pharius.

X