Pharius

Aantoonbaar compliant.

Als verantwoordelijke op het gebied van Arbeidsomstandigheden, Veiligheid en Milieu is het van cruciaal belang inzicht te hebben in uw wettelijke verplichtingen. RDMG wil haar verrijkte Legal Content nóg beter aanbieden in het proces naar het aantoonbaar compliant zijn. Daarom is er Pharius! Een nieuwe online applicatie die makkelijk is in gebruik en u een helder overzicht geeft in wet- en regelgeving.

Pharius is vanaf september beschikbaar.

Slimme oplossing

Door actuele en volledige legal content te combineren met een slimme oplossing creëren we een krachtig middel om u te helpen aantoonbaar compliant te zijn. Pharius is een online applicatie die makkelijk is in gebruik en u een helder overzicht geeft in wet- en regelgeving inzake Arbo, Veiligheid en Milieu. Zodoende kunt u snel én eenvoudig voldoen aan de vereisten uit ISO 14001 en ISO 45001. Pharius helpt alle HSE professionals om grip te krijgen en te houden op de verplichtingen die voortkomen uit (wijzigingen in) wet- en regelgeving.

Snel, eenvoudig, effectief. 

Register

Eenvoudig inzichtelijk in welke wet- en regelgeving voor uw organisatie relevant is. RDMG houdt de Legal Content actueel waardoor uw register dat óók is.

Creër overzicht en inzicht met Pharius!

Compliance

Met de compliancemodule legt u vast hoe de naleving van verplichtingen binnen de organisatie is geborgd. Om dit te bereiken of hieraan te kunnen blijven voldoen kunt u eenvoudig taken plannen. Voor u en voor uw collega’s.

Ontdekt de taakmodule van Pharius!

Pharius

Pharius helpt alle HSE professionals om grip te krijgen en te houden op de verplichtingen die voortkomen uit (wijzigingen in) wet- en regelgeving. Op deze wordt het aantoonbaar compliant zijn een stuk eenvoudiger.

Eenvoudiger aantoonbaar compliant zijn met Pharius!

Ervaar Pharius nu zelf!

Eén maand gratis. Geheel vrijblijvend. Stopt automatisch.

De eerste stap naar een effectief en efficiënt compliance proces is gratis. Meer dan het invullen van uw gegevens is hiervoor niet nodig. U ontvangt van ons medio september uw persoonlijke inloggegevens. Hiermee kunt u gedurende één maand al onze tools, geheel kosteloos en vrijblijvend uitproberen.
Uw proefabonnement stopt automatisch.

Begin gelijk goed en combineer uw proefaccount met een introductiebijeenkomst.

Tijdens een introductiebijeenkomst maken wij u wegwijs in de wereld van Pharius, samen op weg naar aantoonbaar compliance. Via de agenda kunt u zich inschrijven voor een locatie bij u in de buurt. Een kleine investering in tijd met een groot effect naar de toekomst.

Proefaccount

Vraag hier gratis en vrijblijvend uw proefaccount aan.

Contact

Tel. 085 – 0430 130
info@rdmg.nl
Contactformulier

Proefaccount

Bijhouden wet- en regelgeving vermoeiend? Met RDMG maak je het jezelf makkelijk!

Probeer 30 dagen gratis