Milieu

RDMG investeert in kennis

By 8 april 2019april 11th, 2019No Comments

We vertelden u in de vorige nieuwsbrief al volop in ontwikkeling te zijn met de producten en diensten die we aanbieden. We willen u nog beter kunnen voorzien in de behoefte aantoonbaar compliant te zijn op het werkgebied van HSE. Onderdeel hiervan is ook het stimuleren tot doorontwikkeling van kennis in de organisatie. Door de ontwikkeling van kennis verwachten we u op het vlak van content nog beter te kunnen ondersteunen in uw traject naar compliance.

Waar Emmalien zich met haar studie richt op de Omgevingswet, Jordy is aangetrokken voor Arbo & Veiligheid, volgt Martijn de opleiding Milieurecht aan de Bestuursacademie Nederland.

“Het geeft mij een goed gevoel om onze bijdrage meer vanuit de positie van de klant te kunnen interpreteren. Hiermee zend je niet alleen de bestaande wet- en regelgeving, maar communiceer je de juiste behoefte aan de klant. Dat is toch prachtig”.

Voor Martijn is deze opleiding een mooie aansluiting vanuit zijn studie Management, Economie en Recht die hij aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden heeft doorlopen.

Martijn: “Mijn kennis, interesse en ervaring liggen op het vakgebied milieu. De keuze voor deze opleiding was daarom een logisch gevolg. Hiermee creëer ik voor onze klanten, RDMG en mezelf een mooie win-win-win situatie. Met deze stap houd ik mezelf scherp om de content in de Databank op hoogwaardig niveau te kunnen inzetten voor het gemak van onze klanten. Dit kunnen samenvattingen zijn voor bijvoorbeeld de ‘Kern van de Eis’, het efficiënt en effectief linken van wetten, regelgeving, beleidsdocumenten etc. Maar ook een goede afweging maken in de waarde en impact die een wet heeft voor de verschillende branches. Zeker gezien de komst van de Omgevingswet willen we hier goed op inspelen met RDMG”.

1 juni verwacht Martijn de opleiding af te kunnen ronden met een scriptie. Aansluitend zal hij een aantal keren meegaan met één van onze partners bij bijvoorbeeld het opstellen van een Register of het uitvoeren van een RI&E. Dit zal Martijn nog meer inzicht geven in het werk en de belangen van onze klanten, zodat we dit weer kunnen toepassen op de content van de Databank.

X