AlgemeenArbo & VeiligheidGeen categoriePharius

RDMG Uitgevers en Easy Compliancy gaan samenwerken 

By 1 december 2020No Comments
Easy compliance

Toolbox Preventiemedewerker van Easy Compliancy BV zorgt voor een vliegende start van het online Arbomanagementsysteem waarin de organisatie inzichtelijk maakt hoe zij voldoet aan de verplichtingen vanuit de Arbowet en Arbobesluit. Het Arbo managementsysteem is tevens dé oplossing om alle bedrijfsspecifieke arbo-informatie, veiligheidsreglementen en protocollen te beheren en online aan alle medewerkers ter beschikking te stellen. 

In de Toolbox staan meer dan 65 arbokaternen centraal, die direct toegang geven tot de verschillende arbo-onderwerpen. Per katern worden de verantwoordelijkheden inzichtelijk gemaakt en samen met concrete tips vormen die een solide basis voor de implementatie van het betreffende onderwerp in de praktijk. Het Arbomanagementsysteem komt tot stand door gebruik te maken van een intelligente kennisbank met een uniek vragensysteem. Hiermee kan, zonder specifieke voorkennis, in zeer korte tijd een passend Arbomanagementsysteem worden opgezet. Een efficiënt hulpmiddel voor de preventiemedewerker dus!  

Toolbox Preventiemedewerker met actuele verwijzigingen naar wet- en regelgeving  Door de samenwerking tussen Easy Compliancy en RDMG Uitgevers is de Toolbox Preventiemedewerker aangevuld met de wettelijke grondslagen per katern, aangevuld met een zeer praktische toelichting, de zogeheten “Kern van de Eis”. De koppeling naar relevante wet- en regelgeving en de Kern van de Eis komen uit de Databank Arbo van RDMG Uitgevers. Al ruim 20 jaar is de Databank Arbo bekend om haar volledigheid en actualiteit. Wijzigingen in wet- en regelgeving worden vertaald naar de Toolbox Preventiemedewerker, zodat de gebruiker direct inzichtelijk heeft wat het gevolg is voor zijn dagelijkse praktijk en het Arbomanagementsysteem altijd actueel blijft. 

De unieke structuur van de Toolbox Preventiemedewerker maakt het eenvoudig mogelijk om informatie uit Arbocatalogi aan de Arbokaternen te koppelen, waardoor branche oplossingen samen met informatie uit het Arbomanagementsystemen op één plaats samenkomen en zo een compleet overzicht biedt dat altijd en overal beschikbaar is.

Nieuwsgierig geworden? 

Uiteraard laten wij u graag de voordelen van de Toolbox Preventiemedewerker ervaren. Vul onderstaand formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen voor nadere informatie en wellicht een demonstratie van de mogelijkheden. 

Easy Compliance

Ja, geef mij vrijblijvend informatie over de Toolbox Preventiemedewerker: nu met actuele verwijzingen naar wet- en regelgeving 

X