Geen categoriePharius

RDMG Uitgevers van Leeuwarden naar Deventer

By 11 juli 2019februari 14th, 2020No Comments

Dat het goed gaat met RDMG Uitgevers mogen we best zeggen. We zijn op meerdere fronten volop in ontwikkeling. We investeren veel in kennis, nieuwe medewerkers en in een nieuwe applicatie genaamd Pharius. De huidige huisvesting voldoet door al deze ontwikkelingen niet meer aan de eisen die we stellen. En met de wens om verdere groei te realiseren is besloten het bedrijf te verhuizen. Deventer is daarbij als meest logische locatie gekozen.

RDMG Deventer

RDMG kent haar oorsprong in Leeuwarden. Ruim 25 jaar geleden werd hier voor het eerst wet- en regelgeving verzameld die op het gebied van arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu voor organisaties belangrijk waren. Met een cd-rom als informatiedrager werden klanten vanaf dat moment elk kwartaal voorzien van een actueel en volledig naslagwerk van wet- en regelgeving. Nu 25 jaar later is de gehele productlijn op elk gewenst moment online te raadplegen en dagelijks up-to-date. Daarnaast is de content voorzien van meerwaarde voor u als klant.
Met de komst van Pharius zullen we onze focus, naast onze redactionele werkzaamheden, ook toeleggen op het voor u efficiënt en effectief bruikbaar stellen van deze content. Legal content & solution dus.

De keuze om een prachtige stad als Leeuwarden te verlaten, gaat natuurlijk niet over één nacht ijs. Naast historie en binding is daar ook een deel van onze medewerkers woonachtig. Met de centralere ligging van Deventer staat RDMG letterlijk dichter bij haar klanten en samenwerkingspartners. Essentieel voor verdere groei is dat we verwachten vanuit Deventer een nog aantrekkelijkere werkgever te zijn voor nieuw talent die onze organisatie gaat versterken. Dit maakt de weg die we met de organisatie zijn ingeslagen logischer.

Per 1 september 2019,  twee weken voor de lancering van haar nieuwe applicatie Pharius, betrekt RDMG haar nieuwe locatie aan de Munsterstraat. Klaar voor de toekomst!

X