info@rdmg.nl   085 – 0430 130    

Wij begrijpen goed dat u direct de voor uw organisatie of project relevante wet- en regelgeving inzichtelijk wilt hebben en houden. Dat kan met onze online tool Register.

De tool Register biedt u een specifiek filter op alle (inter)nationale wet- en regelgeving en geeft u op wetsartikelniveau per thema (afval, bodem, lucht, milieumanagement, vergunningen, etc.) inzage in de op uw situatie van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

Eenmaal aangemaakt zorgt RDMG ervoor dat deze informatie actueel blijft en dat u door ons geïnformeerd wordt over de wijzigingen in wet- en regelgeving die voor u echt relevant zijn. U geeft zelf aan van welke periode u de wijzigingen wilt inzien. Bespaar nu tijd en moeite zodat u kunt doen wat echt belangrijk voor u is: de praktische uitvoering van de consequenties van wijzigingen in wet- en regelgeving.

Gebruik van de tool Register zorgt dat u kunt voldoen aan de betreffende vereisten uit ISO 14001:2015 en ISO 45001.

Inzicht

De tool Register geeft u een volledig en actueel inzicht in de wetten en regels die relevant zijn in uw specifieke situatie. Door het toevoegen van bedrijfseigen documenten maakt u het geheel nog beter passend en herkenbaar. Weet u niet precies waar te beginnen, dan helpen wij u graag op weg. Doordat deze tool een directe rubricering aanbrengt naar hoofd- en subonderwerpen is uw register voor ieder begrijpelijk.

Register van relevante wet- en regelgeving. Klik om de afbeelding te vergroten.

Kern van de Eis

De tool Register is uitgebreid met een kolom Kern van de Eis, waarin alle toelichtingen worden opgenomen van de wet- en regelgeving die in het register is opgenomen. Indien de gebruiker een fragment van wet- en regelgeving toevoegt aan het register verschijnt automatisch de daarbij behorende Kern van de Eis. Zodoende is het voor de gebruiker direct duidelijk welke vereisten voortkomen uit dat fragment.

Bijhouden wijzigingen

Onze redactie verwerkt dagelijks publicaties van wijzigingen in wet- en regelgeving. Op de wijzigingspagina bij uw register kunt u, door zelf een periode te selecteren, een wijzigingsoverzicht genereren dat past bij uw behoefte. Geen overbodige informatie, maar alleen zicht op wat voor u relevant is. Wijzigingen worden onderverdeeld in nieuwe, gewijzigde en vervallen wet- en regelgeving. Erg overzichtelijk dus.

Wijzigingspagina

Overzicht van de wijzigingen in een door u aan te geven periode. Klik om de afbeelding te vergroten.

Alle voordelen van de producten van RDMG Uitgevers

  • Kostenbesparing - Andere abonnementen zijn overbodig
  • Tijd besparing - U heeft altijd zicht op de voor u actuele wet- en regelgeving
  • Controle behouden - U bepaalt wie toegang heeft tot de tool Register of tool Compliance
  • Volledigheid - Altijd de vigerende wet- en regelgeving binnen bereik
  • Compleetheid - Altijd alle wijzigingen in alle arbo- en milieu wet- en regelgeving bij de hand

 

 

 

Gratis proef aanvraag tool compliance, tool register of naslagwerk
X