Register

Met de tool Pharius maakt u eenvoudig inzichtelijk welke wet- en regelgeving voor uw organisatie relevant is en houdt u de wijzigingen daarin bij. Zo heeft u te allen tijde een actuele wettelijke verplichten register.

wettelijke verplichtingen register

Register van relevante wettelijke verplichtingen

Wij begrijpen goed dat u direct de voor uw organisatie of project relevante wet- en regelgeving inzichtelijk wilt hebben en houden. Dat kan met onze tool Pharius.

In het Register biedt Pharius u een specifiek filter op alle (inter)nationale wet- en regelgeving en geeft u op wetsartikelniveau per thema (afval, bodem, lucht, gevaarlijke stoffen, vergunningen, etc.) inzage in de op uw situatie van toepassing zijnde wettelijke verplichtingen.

Is uw register eenmaal volledig en voor u op maat, dan zorgen wij ervoor dat deze informatie actueel blijft. Door u direct te informeren wanneer er wijzigingen zijn in wet- en regelgeving die voor u echt relevant zijn. U geeft zelf aan van welke periode u de wijzigingen wilt inzien.

Bespaar nu tijd en moeite zodat u kunt doen wat echt belangrijk voor u is: de praktische uitvoering van de consequenties van wijzigingen in wet- en regelgeving.

Wat biedt het Register in Pharius

Overzicht

Het Register in Pharius biedt u een volledig en actueel overzicht van wet- en regelgeving die relevant zijn in uw specifieke situatie. Door het toevoegen van bedrijfseigen documenten maakt u het overzicht nog beter passend en herkenbaar.

Weet u niet precies waar te beginnen? Wij helpen u graag op weg.

Kern van de Eis

In de Kern van de Eis geven wij u een korte toelichting op de wet- en regelgeving die u in het register heeft opgenomen. Hierdoor is het voor u en uw collega’s direct duidelijk welke vereisten hieruit voortkomen. Uiteraard wordt de Kern van de Eis door onze redactie beheerd, zodat deze voor u altijd up-to-date is.

Wijzigingen bijhouden

Onze redactie verwerkt dagelijks publicaties van wijzigingen in wet- en regelgeving. Op de wijzigingspagina bij uw register kunt u een wijzigingsoverzicht genereren dat past bij uw behoefte. Geen overbodige informatie, maar alleen zicht op wat voor u relevant is.

Erg overzichtelijk en actueel dus.

Dashboard Pharius

Voordelen van Pharius

  • Zekerheid – Uw overzicht van (wettelijke) vereisten is altijd volledig
  • Tijdbesparing – Eenmaal aangemaakt is uw register altijd up-to-date
  • Controle behouden – U bepaalt zelf wie welke (bewerk)rechten heeft in de tool Register
  • Bij de tijd – Wijzigingen in wet- en regelgeving worden u tijdig aangereikt
  • Compleetheid – Door het toevoegen van uw bedrijfseigen documenten is uw overzicht echt compleet

Wettelijke verplichtingen register gezocht?

Ontdek Pharius
RDMG uitgever van Pharius. Aantoonbaar Compliant.

Contact

Tel. 085 – 0430 130
info@rdmg.nl
Contactformulier

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf in voor onze nieuwsbrief