RDMG Register

Met de tool Register maakt u eenvoudig inzichtelijk welke wet- en regelgeving voor uw organisatie relevant is en houdt u de wijzigingen daarin bij.

Register van relevante wet- en regelgeving

Wij begrijpen goed dat u direct de voor uw organisatie of project relevante wet- en regelgeving inzichtelijk wilt hebben en houden. Dat kan met onze tool Register.

De tool Register biedt u een specifiek filter op alle (inter)nationale wet- en regelgeving en geeft u op wetsartikelniveau per thema (afval, bodem, lucht, gevaarlijke stoffen, vergunningen, etc.) inzage in de op uw situatie van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

Is uw register eenmaal volledig en voor u op maat, dan zorgen wij ervoor dat deze informatie actueel blijft. Door u direct te informeren wanneer er wijzigingen zijn in wet- en regelgeving die voor u echt relevant zijn. U geeft zelf aan van welke periode u de wijzigingen wilt inzien.

Bespaar nu tijd en moeite zodat u kunt doen wat echt belangrijk voor u is: de praktische uitvoering van de consequenties van wijzigingen in wet- en regelgeving.

In het woud van wet- en regelgeving is het een flinke klus om te bepalen wat op onze organisatie van toepassing is. Met de tool Register kon ik eenvoudig een overzicht maken van voor ons relevante wet- en regelgeving

Dirk Jan van OrdenGeneral Counsel bij Petrogas E&P LLC

Wat biedt tool Register

Overzicht

De tool Register biedt u een volledig en actueel overzicht van wet- en regelgeving die relevant zijn in uw specifieke situatie. Door het toevoegen van bedrijfseigen documenten maakt u het overzicht nog beter passend en herkenbaar. Doordat deze tool een directe rubricering aanbrengt naar hoofd- en subonderwerpen is uw register voor ieder begrijpelijk. Weet u niet precies waar te beginnen? Wij helpen u graag op weg.

Kern van de Eis

In de tool Register voorzien wij u van nieuwe functionaliteit, de Kern van de Eis. Hierin geven wij u een korte toelichting op de wet- en regelgeving die u in het register heeft opgenomen. Hierdoor is het voor u en uw collega’s direct duidelijk welke vereisten voortkomen uit dat fragment. Uiteraard wordt de Kern van de Eis door onze redactie beheerd, zodat deze voor u altijd up-to-date is.

Wijzigingen bijhouden

Onze redactie verwerkt dagelijks publicaties van wijzigingen in wet- en regelgeving. Op de wijzigingspagina bij uw register kunt u, door zelf een periode te selecteren, een wijzigingsoverzicht genereren dat past bij uw behoefte. Geen overbodige informatie, maar alleen zicht op wat voor u relevant is. Wijzigingen worden onderverdeeld in nieuwe, gewijzigde en vervallen wet- en regelgeving. Erg overzichtelijk en actueel dus.

Voordelen van Register

  • Zekerheid – Uw overzicht van (wettelijke) vereisten is altijd volledig
  • Tijdbesparing – Eenmaal aangemaakt is uw register altijd up-to-date
  • Controle behouden – U bepaalt zelf wie welke (bewerk)rechten heeft in de tool Register
  • Bij de tijd – Wijzigingen in wet- en regelgeving worden u tijdig aangereikt
  • Compleetheid – Door het toevoegen van uw bedrijfseigen documenten is uw overzicht echt compleet

Een maand gratis proberen? Dat kan!

Probeer Register 30 dagen gratis