Word jij onze nieuwe

Content Marketing Specialist

32-40 uur p/w

Kun jij complexe materie ombuigen tot een begrijpelijke tekst én weet je als geen ander hoe je een doelgroep echt bereikt? Als Content Marketing Specialist weet je op een passende en duidelijke manier te communiceren in de B2B-branche. Waar nodig pas je de boodschap of communicatiestijl aan. Je bent daadkrachtig en kan snel schakelen. Verder zijn proactief, inlevend en benaderbaar woorden waar jij je in herkent en waarmee jij het verschil maakt voor RDMG en voor onze zusterbedrijven Lexerta België en Borger & Burghouts B.V..

Dit zijn wij!

RDMG Uitgevers is dé specialist in het ontwikkelen en distribueren van praktische online hulpmiddelen op het gebied van Milieu, Arbeidsomstandigheden en Veiligheid. Alles met het doel onze klanten zo goed en efficiënt mogelijk te ondersteunen om blijvend te kunnen voldoen in de continu wijzigende wet- en regelgeving. Hiervoor hebben we de online applicaties Pharius, Riskreporter en wijzigingenopmaat.nl ontwikkeld.

Onze klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit middelgrote en grote organisaties in de industriële sector. Met een team van ruim 10 enthousiaste en betrokken collega’s zorgen wij dat onze klanten kunnen vertrouwen op actuele en betrouwbare content en gebruiksvriendelijke tools waarmee elk bedrijf op het gebied van HSE in compliance kan komen.

Een greep uit jouw werkzaamheden

 • Social media campagnes bedenken en uitzetten voor Nederland en België.
 • Contentplanning opstellen en uiteraard bijhouden.
 • Interviews afnemen met klanten en collega’s.
 • Sterke landingspagina’s en pakkende artikelen, blogs en posts schrijven.
 • Online profilering van organisatie en producten in lijn brengen en houden.

Hier kom je terecht

We bieden je een fijne en ruime werkomgeving. We hebben een enthousiast team dat open staat voor jouw bijdrage en dat jouw creativiteit waardeert. Je ontvangt een marktconforme beloning en passende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed pensioen en winstdeling. RDMG Uitgevers is creatief in het toepassen van “het nieuwe werken”. Thuiswerken en het toepassen van flexibele werktijden en -dagen behoort tot een van de vele mogelijkheden.

Ook leuk om te weten:

 • Elke vrijdag wordt voor een lekkere lunch gezorgd.
 • Er is altijd voldoende vers fruit, snacks en fris voorradig.
 • Tijd voor een wandeling, tafelvoetbal of kantoorgolf.
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels.
 • Jaarlijks bedrijfsuitje, barbecue en kerstdiner.

Is dit jouw nieuwe uitdaging?

We hebben ons als doel gesteld om in 2025 het leukste bedrijf van Nederland te zijn. Help jij ons die doelstelling te realiseren? Vul het sollicitatieformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je vragen over deze functie?
Neem dan contact op met Joost Baak. Hij vertelt je er graag alles over.
Mail: j.baak@rdmg.nl
Telefoon / WhatsApp: 06-51 23 36 09

Sollicitatieformulier


  Dit zijn straks je collega's

  Joost Baak

  Directeur RDMG

  Joost is oprecht betrokken bij realisatie van de klantbehoefte en een echte doorpakker. De doorontwikkeling van Pharius als totaal en de recente uitbreiding van onze dienstverlening naar België zijn daar het bewijs van.

  Martijn Dijkstra

  Senior contentspecialist QHSE

  Martijn geeft sturing aan onze redactie en staat daarmee garant voor actualiteit, volledigheid en toegevoegde waarde. Het fundament binnen Pharius waar u op mag en kunt vertrouwen.

  Bram Runhaar

  Product Owner Pharius

  Zeg je Pharius, dan zeg je Bram. Als Product Owner kent hij Pharius door en door en weet hij feilloos feedback van gebruikers te vertalen naar de juiste oplossingen.

  Diede Bosch

  Student HBO Bedrijfskunde

  Koud terug uit Portugal gaat Diede, als HBO student Bedrijfskunde, bezig met de invulling van haar afstudeeropdracht. Ze zal ons medio 2022 voorzien van advies voor een verkoop- en productontwikkelingsstrategie, gericht op onze online tools voor de QHSE-markt Pharius en RiskReporter.

  Erik te Brinke

  Financial Controller

  Gaat het over cijfers en geld, dan is Erik degene die alles overzichtelijk en in het gareel houdt. Solide, gedegen en betrouwbaar weet hij altijd exact waar we staan. En dat is zeer prettig bij het ondernemen.

  Patrick de Jager

  Accountmanager

  Patrick is voor veel klanten het eerste aanspreekpunt als het aankomt op Pharius. Bij Patrick bent u in goede handen als het gaat om instructie aan gebruikers en het verbeteren van uw gebruiksgemak.

  Jeroen Veeneman

  Accountmanager

  Nieuwe klanten worden door Jeroen verwelkomt alsof hij ze al jaren kent. Aandachtig luisteren naar behoefte en daaraan invulling geven is Jeroen ten voeten uit.

  Yusuf Cetin

  Contentspecialist

  Als junior contentspecialist draagt Yusuf bij aan waar u op kunt vertrouwen; een actuele en volledige Databank met juridische informatie gericht op QHSE.

  Rianke Lubberding

  Support office - Personeelszaken

  De personele kant binnen RDMG wordt gerund door Rianke, zowel voor onze bestaande werknemers als voor nieuwe aanwinsten binnen ons team.

  Joram Wierenga

  Contentspecialist

  Joram heeft als contentspecialist aan de wieg gestaan van onze Databank Voedselveiligheid. Als onderdeel van onze redactie is hij een van de bouwstenen van het actueel en volledig zijn en blijven van de content waarop u kunt terugvallen.

  Richard Conijn

  Accountmanager Online

  Online presenteren van Pharius en aanverwante dienstverlening dat is waar Richard zich mee bezig houdt. U komt zijn werk als het goed is regelmatig tegen op diverse communicatiekanalen

  Ilse Kleinbussink

  Officemanager

  Ilse is op ons kantoor het eerste aanspreekpunt voor alle collega’s daar waar het gaat om werkplek en benodigdheden. Zij zorgt dat wij elke dag fluitend naar ons kantoor gaan.

  Jolanda Wiessenberg

  Contentspecialist

  Een van de sterkhouders van onze redactie. Wijzigingen in wet- en regelgeving hapklaar maken voor de gebruikers van Pharius, daar is waar zij warm voor loopt.
  RDMG uitgever van Pharius. Aantoonbaar Compliant.

  Contact

  Tel. 085 – 0430 130
  info@rdmg.nl
  Contactformulier

  Nieuwsbrief

  Wilt u ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

  Schrijf in voor onze nieuwsbrief