Vacature:

Contentspecialist
wet- en regelgeving HSE

Minimaal MBO
voor 32- 40 uur per week

Wie zijn wij?

RDMG Uitgevers is sinds 1996 dè specialist in het ontwikkelen van praktische tools en het beheren van digitale naslagwerken op het gebied van Milieu, Arbeidsomstandigheden en Veiligheid. Ons digitale naslagwerk is voor onze klanten toegankelijk via het internet en bevat alle nationale en Europese wet- en regelgeving, jurisprudentie, praktijkinformatie, checklists en nog veel meer. Om onze klanten op praktische wijze inzicht te geven in de wet- en regelgeving die voor hen relevant is, ontwikkelden wij de tool Register. Onze tool Compliance maakt dat klanten ook aantoonbaar kunnen maken dat zij voldoen aan de verplichtingen die voortkomen uit wet- en regelgeving.

Onze klantenkring is uitgebreid en divers. Van MKB tot multinational, van gemeente tot adviesbureau en van garagebedrijf tot ministerie. Met een team van 10 enthousiaste en betrokken personen zorgen wij dat onze klanten kunnen vertrouwen op de volledigheid, actualiteit, gebruiksgemak en de toegevoegde waarde van onze producten en diensten.

Om onze positie als marktleider te verstevigen, zoeken wij ter versterking van ons redactieteam een:

 

Contentspecialist wet- en regelgeving HSE 

voor 32 tot 40 uur per week, minimaal MBO niveau

 

Aandachtsgebied en kwaliteiten

Als contentspecialist ben je medeverantwoordelijk voor de actualiteit en volledigheid van onze Databank. Hiertoe zoek je volgens ons eigen redactieprotocol systematisch naar ontwikkelingen in wet- en regelgeving via allerlei (internet)bronnen. Relevante ontwikkelingen maak je vervolgens bruikbaar voor onze klanten door deze te voorzien van hyperlinks, zoekwoorden, praktische toelichtingen en wijzigingsoverzichten. Als lid van ons redactieteam ben je continue bezig onze klanten zo optimaal mogelijk te ondersteunen en blijf je zoeken naar verbeteringen binnen ons productassortiment.

Ben jij accuraat, gedreven, analytisch én weet je van aanpakken? Dan is dit je kans op een erg leuke en uitdagende volgende stap. De collega die wij zoeken heeft minimaal een afgeronde MBO-opleiding, waarbinnen wet- en regelgeving een zeer voornaam onderdeel vormt. Op voorhand denken wij aan de opleiding Juridische dienstverlening, milieutechniek en/of middelbaar veiligheidskundige. Affiniteit met de vakgebieden Milieu, Arbeidsomstandigheden en Veiligheid zien wij als een duidelijke pré.

Standplaats

Om voor te sorteren op een verhuizing van ons bedrijf naar Deventer in de zomer van 2019, zijn wij op zoek naar een collega die woonachtig is in die regio of bereid is zich daar te vestigen.

Belangstelling?

Stuur dan je cv en korte motivatie naar RDMG Uitgevers via het sollicitatieformulier rechts.. Liever mailen? Dit kan t.a.v. de heer J.A.G. Baak, j.baak@rdmg.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

1
Ben jij onze nieuwe collega? We omarmen je graag in ons team!

Accountmanager / klantadviseurRedactiemedewerker / contentspecialistOpen sollicitatie


Contact

Tel. 085 – 0430 130
info@rdmg.nl
Contactformulier

Proefaccount

Bijhouden wet- en regelgeving vermoeiend? Met RDMG maak je het jezelf makkelijk!

Probeer 30 dagen gratis