Vacature:

Contentspecialist
wet- en regelgeving HSE

32- 40 uur per week

Wie zijn wij?

RDMG Uitgevers staat sinds 1995 bekend als dé specialist in het ontwikkelen en distribueren van praktische online hulpmiddelen op het gebied van Milieu, Arbeidsomstandigheden en Veiligheid. Omdat in onze ogen een applicatie voorzien moet zijn van actuele en volledige content, onderhouden wij in eigen beheer Nederlands meest uitgebreide en volledige Databank met juridische informatie.

In september 2019 lanceerden wij ons nieuwste trots: Pharius.
Pharius ondersteunt onze klanten in het traject naar aantoonbaar compliant zijn én blijven van de organisatie, locatie en/of bedrijfsactiviteit. Met Pharius vergaart de gebruiker snel een goed en duidelijk beeld over de compliance status van zijn organisatie.
Meer informatie vind je op www.pharius.nl

Onze klantenkring bestaat in hoofdzaak uit middelgrote en grote bedrijfsmatige organisaties in de industriële sector. Met een team van 10 enthousiaste en betrokken personen zorgen wij dat onze klanten kunnen vertrouwen op de volledigheid, actualiteit, gebruiksgemak en de toegevoegde waarde van onze producten en diensten.

Om onze positie als marktleider te verstevigen zoeken wij ter uitbreiding van ons redactieteam een

 

Contentspecialist wet- en regelgeving HSE 

voor 32 tot 40 uur per week

 

Aandachtsgebied en kwaliteiten

Als contentspecialist ben je medeverantwoordelijk voor de actualiteit en volledigheid van onze Databank. Hiertoe zoek je volgens ons eigen redactieprotocol systematisch naar ontwikkelingen in wet- en regelgeving via diverse (internet)bronnen. Relevante ontwikkelingen maak je vervolgens bruikbaar voor onze klanten door deze te voorzien van hyperlinks, zoekwoorden, praktische toelichtingen en wijzigingsoverzichten. Als lid van ons redactieteam ben je continue bezig onze klanten zo optimaal mogelijk te ondersteunen en blijf je zoeken naar verbeteringen binnen ons productassortiment.

Ben jij accuraat, gedreven, analytisch én weet je van aanpakken? Dan is dit je kans op een erg leuke en uitdagende volgende stap. De collega die wij zoeken heeft minimaal een afgeronde MBO-opleiding, waarbinnen wet- en regelgeving een zeer voornaam onderdeel vormt. Op voorhand denken wij aan de opleiding Juridische dienstverlening, milieutechniek en/of middelbaar veiligheidskundige. Affiniteit met de vakgebieden Milieu, Arbeidsomstandigheden en Veiligheid zien wij als een duidelijke pré.

Onze tegenprestatie

Uiteraard bieden wij jou een marktconforme beloning en passende secundaire arbeidsvoorwaarden. Wellicht even zo belangrijk bieden wij je een inspirerende werkomgeving en een enthousiast team dat open staat voor jouw bijdrage. Om jouw functie goed te kunnen uitoefenen krijg je de beschikking over een laptop.

RDMG Uitgevers is creatief in het toepassen van “het nieuwe werken”, waardoor thuiswerken en het toepassen van flexibele werktijden en -dagen tot een van de vele mogelijkheden behoort.

Belangstelling?

Stuur dan je cv en korte motivatie naar RDMG Uitgevers via het sollicitatieformulier rechts.
Liever mailen? Dit kan t.a.v. de heer Joost Baak, j.baak@rdmg.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

1
Ben jij onze nieuwe collega? We omarmen je graag in ons team!

Product ownerContentspecialist wet- en regelgeving HSE


RDMG uitgever van Pharius. Aantoonbaar Compliant.

Contact

Tel. 085 – 0430 130
info@rdmg.nl
Contactformulier

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf in voor onze nieuwsbrief