Vacature:

Contentspecialist
wet- en regelgeving HSE

Minimaal MBO
voor 32- 40 uur per week

Wie zijn wij?

RDMG Uitgevers staat sinds 1996 bekend als dé specialist op het gebied van digitale naslagwerken van wet- en regelgeving èn het bieden van praktische online hulpmiddelen op het gebied van Milieu, Arbeidsomstandigheden en Veiligheid.

Onze Databanken met juridische informatie zijn de basis voor onze online applicaties, die wij continu verbeteren om aan de klantwens te blijven voldoen. Hiermee krijgt en houdt onze klant inzicht in de voor zijn specifieke situatie relevante verplichtingen en maakt zij aantoonbaar daaraan te kunnen voldoen.

Onze klantenkring bestaat in hoofdzaak uit bedrijfsmatige organisaties in de industriële sector. Met een team van 10 enthousiaste en betrokken personen zorgen wij dat onze klanten kunnen vertrouwen op de volledigheid, actualiteit, gebruiksgemak en de toegevoegde waarde van onze producten en diensten.

Om onze positie als marktleider te verstevigen, zoeken wij ter versterking van ons redactieteam een:

 

Contentspecialist wet- en regelgeving HSE 

voor 32 tot 40 uur per week, minimaal HBO niveau

 

Aandachtsgebied en kwaliteiten

Als contentspecialist ben je medeverantwoordelijk voor de actualiteit en volledigheid van onze Databank Arbo & Milieu. Hiertoe zoek je volgens ons eigen redactieprotocol systematisch naar ontwikkelingen in wet- en regelgeving via allerlei (internet)bronnen. Relevante ontwikkelingen maak je vervolgens bruikbaar voor onze klanten door deze te voorzien van hyperlinks, zoekwoorden, praktische toelichtingen en wijzigingsoverzichten.

Als lid van ons redactieteam ben je continue bezig onze klanten zo optimaal mogelijk te ondersteunen en blijf je zoeken naar verbeteringen binnen ons productassortiment. Ben jij accuraat, gedreven, analytisch én weet je van aanpakken? Dan is dit je kans op een erg leuke en uitdagende volgende stap.

Aandachtsgebied en kwaliteiten

De collega die wij zoeken heeft minimaal een afgeronde HBO-opleiding, waarbinnen wet- en regelgeving een voornaam onderdeel vormt. Op voorhand denken wij aan de opleiding Management Economie en Recht (MER), Milieukunde, Integrale Veiligheidskunde of Rechten. Affiniteit met de vakgebieden Milieu, Arbeidsomstandigheden en Veiligheid zien wij als een duidelijke pré.

Wij bieden je een inspirerende werkomgeving en een enthousiast team dat open staat voor jouw bijdrage.

RDMG Uitgevers is creatief in het toepassen van “het nieuwe werken”, waardoor thuiswerken en het toepassen van flexibele werktijden en -dagen tot een van de vele mogelijkheden behoort.

Standplaats

Om voor te sorteren op een verhuizing van ons bedrijf naar Deventer in de zomer van 2019, zijn wij op zoek naar een collega die woonachtig is in die regio of bereid is zich daar te vestigen.

Belangstelling?

Stuur dan je cv en korte motivatie naar RDMG Uitgevers via het sollicitatieformulier rechts.. Liever mailen? Dit kan t.a.v. de heer J.A.G. Baak, j.baak@rdmg.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

1
Ben jij onze nieuwe collega? We omarmen je graag in ons team!

Accountmanager / klantadviseurContentspecialist wet- en regelgeving HSEOpen sollicitatie


RDMG uitgever van Pharius. Aantoonbaar Compliant.

Contact

Tel. 085 – 0430 130
info@rdmg.nl
Contactformulier

Proefaccount

Bijhouden wet- en regelgeving vermoeiend? Met RDMG maak je het jezelf makkelijk!

Probeer 30 dagen gratis