Vacature:

Accountmanager / Klantadviseur

voor 32- 40 uur per week

Wie zijn wij?

RDMG Uitgevers staat sinds 1995 bekend als dé specialist in het ontwikkelen en distribueren van praktische online hulpmiddelen op het gebied van Milieu, Arbeidsomstandigheden en Veiligheid. Omdat in onze ogen een applicatie voorzien moet zijn van actuele en volledige content, onderhouden wij in eigen beheer Nederlands meest uitgebreide en volledige Databank met juridische informatie.

In september 2019 lanceerden wij ons nieuwste trots: Pharius. Pharius ondersteunt onze klanten in het traject naar aantoonbaar compliant zijn én blijven van de organisatie, locatie en/of bedrijfsactiviteit. Met Pharius vergaart de gebruiker snel een goed en duidelijk beeld over de compliance status van zijn organisatie. Meer informatie vind je op de website van Pharius.

Onze klantenkring bestaat in hoofdzaak uit middelgrote en grote bedrijfsmatige organisaties in de industriële sector. Met een team van 10 enthousiaste en betrokken personen zorgen wij dat onze klanten kunnen vertrouwen op de volledigheid, actualiteit, gebruiksgemak en de toegevoegde waarde van onze producten en diensten.

Om onze positie als marktleider te verstevigen, zoeken wij ter versterking van ons salesteam een:

 

Accountmanager / Klantadviseur 

voor 32 tot 40 uur per week

 

Aandachtsgebied en kwaliteiten

Als Accountmanager werk je binnen ons salesteam aan het beheer van bestaande relaties, het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille en draag je zorg voor excellente aftersales. Hiervoor onderhoud je, voornamelijk telefonisch, contact met onze relaties en ga je actief op zoek naar nieuwe prospects, analyseer je marktontwikkelingen en klantbehoeften, blijf je vakinhoudelijk op de hoogte, bedenk en organiseer je commerciële campagnes en nog veel meer. Deels zelfstandig, deels samen met collega’s.

Ben jij zelfstandig, communicatief erg vaardig, gedreven én weet je van aanpakken? Dan is dit je kans op een erg leuke en uitdagende volgende stap. De collega die wij zoeken heeft minimaal HBO werk- en denkniveau en al enkele jaren ervaring in telemarketing en -sales op het gebied van online diensten. Affiniteit met onze inhoudsgebieden Arbeidsomstandigheden/Veiligheid en Milieu zien wij als een duidelijke pré.

Aandachtsgebied en kwaliteiten

Uiteraard bieden wij jou een marktconforme beloning en passende secundaire arbeidsvoorwaarden. Wellicht even zo belangrijk bieden wij je een inspirerende werkomgeving en een enthousiast team dat open staat voor jouw bijdrage.

RDMG Uitgevers is creatief in het toepassen van “het nieuwe werken”, waardoor thuiswerken en het toepassen van flexibele werktijden en -dagen tot een van de vele mogelijkheden behoort.

Belangstelling?

Stuur dan je cv en korte motivatie naar RDMG Uitgevers via het sollicitatieformulier.
Mail je liever? Dit kan t.a.v. de heer J.A.G. Baak, j.baak@rdmg.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

1
Ben jij onze nieuwe collega? We omarmen je graag in ons team!


  RDMG uitgever van Pharius. Aantoonbaar Compliant.

  Contact

  Tel. 085 – 0430 130
  info@rdmg.nl
  Contactformulier

  Nieuwsbrief

  Wilt u ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

  Schrijf in voor onze nieuwsbrief