Vacature:

Product owner

32- 40 uur per week

Wie zijn wij?

RDMG Uitgevers staat sinds 1995 bekend als dé specialist in het ontwikkelen en distribueren van praktische online hulpmiddelen op het gebied van Milieu, Arbeidsomstandigheden en Veiligheid. Omdat in onze ogen een applicatie voorzien moet zijn van actuele en volledige content, onderhouden wij in eigen beheer Nederlands meest uitgebreide en volledige Databank met juridische informatie.

In september 2019 lanceerden wij ons nieuwste trots: Pharius.
Pharius ondersteunt onze klanten in het traject naar aantoonbaar compliant zijn én blijven van de organisatie, locatie en/of bedrijfsactiviteit. Met Pharius vergaart de gebruiker snel een goed en duidelijk beeld over de compliance status van zijn organisatie.

Onze klantenkring bestaat in hoofdzaak uit middelgrote en grote bedrijfsmatige organisaties in de industriële sector. Met een team van 10 enthousiaste en betrokken personen zorgen wij dat onze klanten kunnen vertrouwen op de volledigheid, actualiteit, gebruiksgemak en de toegevoegde waarde van onze producten en diensten.

Om onze positie als marktleider te verstevigen, zoeken wij ter versterking van ons team een:

 

Product owner 

32 tot 40 uur per week

 

Aandachtsgebied en kwaliteiten

Als Product owner sta je aan de wieg van (door)ontwikkeling van onze producten. Jij bent degene die de koers uitzet voor de toekomst van onze producten. Uiteraard doe je dit niet alleen, maar werk je samen met diverse personen binnen en buiten onze organisatie. Je vertaalt de daadwerkelijke behoefte van onze klanten en interne organisatie naar specifieke functionele ontwerpen die je vervolgens bespreekt met het externe team van projectleiders en ontwikkelaars.

Uiteraard ben je nauw betrokken bij of neem je zelf het initiatief tot het uitvoeren van markt- en concurrentieonderzoek, realistische productplannen, planning en budget van releases, uitvoering van testplannen en de uiteindelijke communicatie naar onze klanten.

De collega die wij zoeken heeft HBO werk- en denkniveau en is vanzelfsprekend communicatief vaardig. Als opleiding heb je een IT, bedrijfskundige en/of commerciële achtergrond. Ervaring op het gebied van online diensten en het verwerken van juridische informatie zien wij als een duidelijke pré. Affiniteit met onze inhoudsgebieden Arbeidsomstandigheden/Veiligheid en Milieu is gewenst.

Ben jij initiatiefrijk, commercieel, gedreven, gemotiveerd én weet je van aanpakken? Dan zien wij jouw motivatie en CV graag tegemoet. Wij bieden je een inspirerende werkomgeving en een enthousiast team dat open staat voor jouw bijdrage. Om jouw functie goed te kunnen uitoefenen krijg je de beschikking over een laptop en mobiele telefoon. RDMG Uitgevers is creatief in het toepassen van “het nieuwe werken”, waardoor thuiswerken en het toepassen van flexibele werktijden en -dagen tot een van de vele mogelijkheden behoort.

Belangstelling?

Stuur dan je cv en korte motivatie naar RDMG Uitgevers via het sollicitatieformulier rechts. Mail je liever? Dit kan t.a.v. de heer Joost Baak, j.baak@rdmg.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

1
Ben jij onze nieuwe collega? We omarmen je graag in ons team!

Product ownerContentspecialist wet- en regelgeving HSE


RDMG uitgever van Pharius. Aantoonbaar Compliant.

Contact

Tel. 085 – 0430 130
info@rdmg.nl
Contactformulier

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf in voor onze nieuwsbrief