Algemeen

Werken in een aflevering van ‘How do they do it’

By 17 augustus 2021No Comments

Sinds September 2019 ben ik werkzaam bij RDMG Uitgevers. Samen met mijn collega’s helpen wij dagelijks klanten om in minder tijd meer inzicht te krijgen in hun compliance status. Omdat ieder bedrijf anders is, ziet geen enkele werkdag er bij ons hetzelfde uit. Wel is er een duidelijke rode draad. Ieder bedrijf dient inzichtelijk te hebben aan welke wettelijke eisen op het gebied van bijvoorbeeld Arbo, Milieu en/of Voedselveiligheid zij moeten voldoen.

De ene dag kan ik dus op een raffinaderij rondloop en de andere dag bij een scheepsbouwer. Het voelt soms letterlijk alsof ik in een aflevering zit van de Discovery Channel serie ‘How do they do it’. We komen daarbij op plaatsen waar niet veel mensen komen. Niet alleen is dat leerzaam, maar het is ook nog eens geweldig om te zien dat Nederland beschikt over zoveel technologische kennis.

RDMG Uitgevers beschikt over alle middelen en kennis om onze klanten optimaal te ondersteunen in hun proces om aantoonbaar compliant te zijn aan de door de wetgever gestelde eisen. Iedere dag weer behalen we samen met onze klanten successen en zo maken we samen de werkvloeren in Nederland een stukje veiliger en duurzamer.

Werken bij RDMG betekent niet alleen nauw en prettig samenwerken met collega’s. Ook de contacten met onze klanten zijn zeer hecht. Hierdoor ontstaat er een mooie chemie waarbij we iedere dag leren van onze klanten en andersom de klanten weer van ons. Mede daardoor hebben we Pharius kunnen ontwikkelen tot de applicatie die het nu is.

Sinds de lancering van Pharius als online applicatie in 2019 is Pharius in zeer korte tijd de standaard geworden in HSE-land als het gaat om betrouwbaar, snel en makkelijk op de hoogte blijven van wijzigingen in wet- en regelgeving binnen HSE. Daarnaast bedienen we de klant ook nog eens op maat met gespecialiseerde kennis vanuit adviesbureaus die als samenwerkingspartner bij ons zijn aangesloten.
Dat we zo dicht op de klant zitten stelt ons ook in staat om Pharius verder door te ontwikkelen naar de wensen van onze klanten en de veranderende wereld om ons heen! Stilstaan is in de huidige wereld geen optie meer en dat maakt RDMG tot een zeer dynamisch bedrijf dat continue zoekt naar optimalisatie om in minder tijd hetzelfde of zelfs een beter resultaat te bieden in het gecontroleerd en aantoonbaar compliant zijn én blijven voor Arbo & veiligheid, milieu en sinds enige tijd ook voedselveiligheid.

Binnen RDMG zijn we trots op wat we doen en hoe we het doen. Met elkaar en voor de klant. Onze interne cultuur maar ook die naar de klant is informeel en laagdrempelig. Dit alles maakt dat je snel merkt dat je voor een bedrijf werkt waar iedereen voor elkaar klaarstaat en er volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. En dat maakt dat ik hier met zeer veel plezier en vertrouwen werk.

Patrick de Jager
Accountmanager

Volg ons op de LinkedIn van Pharius of RDMG Uitgevers en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op QHSE gebied en de ontwikkelingen binnen Pharius!

X